Ποιότητα Sekurit

Ποιότητα Sekurit

Κρύσταλλο Saint-Gobain Sekurit: η επιλογή της Glassdrive

Το αυτοκίνητό σας αξίζει αυθεντική ποιότητα

Ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας κρύσταλλο που προσφέρει άνεση, αισθητική και ασφάλεια; Ένα κρύσταλλο της ίδιας ποιότητας με το πρωτότυπο ανταλλακτικό; Στην Glassdrive χρησιμοποιούμε κυρίως κρύσταλλα της μάρκας Saint-Gobain Sekurit και από ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις κατασκευής. Ως γαλλικός κατασκευαστής κρυστάλλων για την αυτοκινητοβιομηχανία, η Saint-Gobain Sekurit είναι γνωστή για τα υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα της, τα οποία παράγει για όλους τους τύπους οχημάτων.

Παροχή πρωτότυπης ποιότητας για εσάς

Γιατί επιλέγουμε πρώτα την Saint-Gobain Sekurit; Επειδή αυτό εγγυάται προϊόντα της ίδιας ποιότητας με τα αυθεντικά εξαρτήματα και, επομένως, οι εγκαταστάτες μας μπορούν να επιτύχουν μια πολύ ακριβή εγκατάσταση. Και για εσάς, εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα, μια άψογη στεγανοποίηση (χωρίς σφύριγμα ή διαρροές νερού) και βέλτιστη ορατότητα (χωρίς θολή όραση). Σε τελική ανάλυση, για εσάς αυτό σημαίνει: Περισσότερη ασφάλεια και άνεση στο δρόμο.

Επιλέγουμε την υψηλότερη ποιότητα για το όχημά σας

 • Ποιότητα: 1 στα 2 οχήματα στην Ευρώπη είναι εξοπλισμένο με τζάμια Saint-Gobain Sekurit.
 • Κατασκευασμένο στην Ευρώπη: Το 95% των κρυστάλλων που χρησιμοποιούμε κατασκευάζεται στην Ευρώπη.
 • Θέση: Το κρύσταλλο μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα και τέλεια σε κάθε μοντέλο οχήματος.
 • Ισόβια εγγύηση: Ένα τέλειο προϊόν και εγκατάσταση σημαίνει 100% ικανοποίηση για εσάς
 • Εγκεκριμένο από την ασφαλιστική εταιρεία: Εγκεκριμένη από την ασφάλεια αξία για τα χρήματα.

Βρείτε ένα σταθμό Glassdrive κοντά σας

Sekurit, ο καινοτόμος συνεργάτης των κατασκευαστών αυτοκινήτων

Γιατί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων επιλέγουν την Saint-Gobain Sekurit; Επειδή αυτή η γαλλική μάρκα του ομίλου Saint-Gobain, παγκόσμιος ηγέτης στα κρύσταλλα αυτοκινήτων, βρίσκεται στην υπηρεσία τους από την αρχή της αυτοκίνησης. Και επειδή από τότε, δεν έχει σταματήσει ποτέ να καινοτομεί και να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα παρμπρίζ για το όχημά σας:

 • Καινοτομία: Η Saint-Gobain Sekurit συνεργάζεται με κατασκευαστές αυτοκινήτων, αλλά και για την αεροναυπηγική βιομηχανία, τη σιδηροδρομική βιομηχανία και τους κατασκευαστές τεθωρακισμένων οχημάτων. Η μάρκα είναι γνωστή για τη δημιουργικότητα και τη συνεχή καινοτομία της.
 • Εμπιστοσύνη: Η Saint-Gobain Sekurit είναι επίσης γνωστή για την αξιοπιστία των διαδικασιών της και τη συνέπεια της παραγωγής της. Με 25 εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο, η Saint-Gobain Sekurit παρέχει στους πελάτες της εξαιρετική διαθεσιμότητα και ευελιξία.
 • Εμπειρογνωμοσύνη: Η αποστολή της Sekurit Service είναι να εντοπίζει γρήγορα το κατάλληλο ανταλλακτικό, να το παραδίδει γρήγορα (εντός 1 ή 2 ημερών) και να παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εγκατάστασή του. Και αυτός είναι ο λόγος για την επαγγελματική φήμη της μάρκας Saint-Gobain.

Βασικοί αριθμοί:

 • 14.000 κωδικοί κρυστάλλων αυτοκινήτων στον κατάλογο Sekurit.
 • 25 εργοστάσια κρυστάλλων παγκοσμίως.
 • 3 εκατομμύρια εξαρτήματα κρυστάλλων αυτοκινήτων που διανέμονται κάθε χρόνο.
 • + Πάνω από 95% εγγυημένη ποιότητα εξυπηρέτησης χάρη σε ένα αποδεδειγμένο σχέδιο logistics.

Saint-Gobain Sekurit, μια ιστορία τεχνογνωσίας

Το 1699, ο όμιλος Saint-Gobain εξόπλισε το πρώτο του όχημα με το κρύσταλλό του: την σεντάν καρέκλα του Jules Hardouin Mansart (αρχιτέκτονας του Λουδοβίκου XIV). Το 1929, ο όμιλος Saint-Gobain τελειοποίησε την τεχνική κατασκευής του σκληρυμένου γυαλιού και έκτοτε συνεχίζει να καινοτομεί με τα προϊόντα του για να προσφέρει στους οδηγούς άνεση στην οδήγηση, ορατότητα και ασφάλεια, αντοχή και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας: Climacoat, head-up display, Visual Comfort, Thermocontrol, dbControl.