Ποιότητα κρυστάλλου

Ιδια ποιότητα με το πρωτότυπο

Ποιότητα και τεχνογνωσία: Οι πιο κρίσιμοι παράγοντες είναι η εγκατάσταση και η επιλογή του κρυστάλλου παραθύρου

Για να εξασφαλίσουμε μια τέλεια εγκατάσταση, χρησιμοποιούμε προϊόντα της ίδιας ποιότητας με το αρχικό εξάρτημα.

Ψάχνετε κάποιον να επισκευάσει το παρμπρίζ σας; Αναρωτιέστε τι είδους κρυσταλλο αυτοκινήτου να επιλέξετε; Πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε ένα παρμπρίζ υψηλής ποιότητας; Είναι απαραίτητο να επιλέξετε παρμπρίζ από τον κατασκευαστή; Τι σημαίνουν οι ενδείξεις στο παρμπρίζ σας;

Απευθυνόμενοι σε έναν ειδικό στα τζάμια αυτοκινήτων, όπως η Glassdrive, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κατεστραμμένο τζάμι του αυτοκινήτου σας θα αντικατασταθεί από ένα κρύσταλλο αυτοκινήτου με τις ίδιες ιδιότητες και την ίδια ποιότητα με το αρχικό ανταλλακτικό. Η Glassdrive ανήκει στον όμιλο Saint-Gobain, όπως και η Saint-Gobain Sekurit και η Sekurit Service.

Γιατί ένα παρμπρίζ από την Glassdrive είναι πάντα καλής ποιότητας;

Η Saint-Gobain είναι ο όμιλος που ελέγχει τη διαδικασία κατασκευής και εγκατάστασης από το Α έως το Ω: κατασκευάζουμε επίπεδο γυαλί εδώ και 350 χρόνια - είναι η αρχική μας δραστηριότητα. Με πλαστικοποίηση, σκλήρυνση ή ακόμη και ενίσχυση, το μετατρέπουμε σε τζάμια παραθύρων για την οικοδομική βιομηχανία ή για την αυτοκινητοβιομηχανία για τον εφοδιασμό των γραμμών παραγωγής των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Κατασκευάζουμε και διανέμουμε ανταλλακτικά τζάμια/κρύσταλλα αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη και τα εγκαθιστούμε στα 1400 κέντρα μας Glassdrive και France Pare-Brise. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε μοναδικοί και για τον οποίο σας εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα υαλοπινάκων παραθύρων.

- Γιατί είναι τόσο σημαντικό ένα πολυστρωματικό παρμπρίζ; Το πολυστρωματικό κρύσταλλο λαμβάνεται με την εισαγωγή ενός φύλλου διαφανούς πλαστικού (PVB) μεταξύ δύο φύλλων γυαλιού. Εάν συμβεί μια σύγκρουση, το φύλλο πλαστικού διατηρεί το παρμπρίζ σε ένα κομμάτι. Σε περίπτωση μικρής πρόσκρουσης, ένα παρμπρίζ μπορεί να επισκευαστεί χωρίς απαραίτητα να αντικατασταθεί.

- Γιατί τα πλευρικά και τα πίσω παράθυρα είναι κατασκευασμένα από σκληρυμένο γυαλί; Το σκληρυμένο γυαλί είναι ένα σκληρυμένο γυαλί που είναι πολύ ισχυρότερο από το συμβατικό γυαλί. Παράγεται με ταχεία ψύξη του γυαλιού (από 600 σε 300°C σε λίγα δευτερόλεπτα). Σε περίπτωση πρόσκρουσης, σπάει σε μικρά κομμάτια γυαλιού που δεν είναι αιχμηρά.

Η δουλειά μας στην Glassdrive: Να σας εγγυηθούμε ποιότητα και ασφάλεια

Αναρωτιέστε τι σημαίνει η ετικέτα σήμανσης σε ένα παρμπρίζ; Στην Glassdrive, φροντίζουμε τα πάντα για εσάς και εγγυόμαστε ότι θα αντικαταστήσουμε το κατεστραμμένο τζάμι σας με τζάμι που έχει τις ίδιες ιδιότητες και την ίδια ποιότητα με το αρχικό. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια. Γνωρίζατε ότι λόγω του σχήματος, της σύνθεσης και της εγκατάστασής του, το τζάμι των παραθύρων του αυτοκινήτου σας - παρά τη φαινομενική του ευθραυστότητα - παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική στιβαρότητα του οχήματός σας; Στη Glassdrive, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα, για την ασφάλειά σας.

Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια

  • Πιστοποίηση: Κάθε παρμπρίζ φέρει σήμανση. Η σήμανση ενός παρμπρίζ εγγυάται ότι πληροί τις νομικές απαιτήσεις για ασφάλεια και άνεση (πρότυπο ECE του κανονισμού αριθ. 43).
  • Ποιότητα: Επιλέγουμε τα ανεμοθώρακά μας από την Saint-Gobain, της οποίας τα κρύσταλλα χρησιμοποιούνται σχεδόν σε 1 στα 2 οχήματα στην Ευρώπη με το εμπορικό σήμα Sekurit.
  • Εγγύηση: Ο όμιλός μας (Saint-Gobain) ελέγχει ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής, από την κατασκευή του επίπεδου γυαλιού μέχρι την κατασκευή του παρμπρίζ.

Ένα παρμπρίζ απόλυτα προσαρμοσμένο στο όχημά σας εγγυάται:

  • Είναι πιο αεροστεγές: Λιγότερος θόρυβος στο χώρο των επιβατών (όχι σφύριγμα, όχι θόρυβος).
  • Είναι υδατοστεγές: Δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις όταν βρέχει (δεν υπάρχουν διαρροές).
  • Είναι πιο ανθεκτικό: Οι υαλοκαθαριστήρες σας διαρκούν περισσότερο.
  • Περισσότερη ορατότητα: Κουράζεστε λιγότερο στο τιμόνι (δεν υπάρχει καταπόνηση).
  • Περισσότερη ασφάλεια: Τέλεια βαθμονόμηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, ώστε να οδηγείτε με απόλυτη ηρεμία

o Εμπειρογνωμοσύνη: Είμαστε οι ειδικοί στα παρμπρίζ. Είναι η δουλειά μας, η ειδικότητά μας. Είμαστε στην κορυφή όλων των λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά.

o Άνεση: Αντικαθιστούμε το παρμπρίζ σας έτσι ώστε να παρέχει την ίδια οδηγική άνεση και ασφάλεια με το αρχικό σας κρύσταλλο.

o Εξονυχιστικότητα: Ελέγχουμε κάθε λεπτομέρεια (σύνδεσμοι, τελειώματα κ.λπ.) για να διασφαλίσουμε ότι το κρύσταλλό σας είναι απόλυτα αεροστεγές και υδατοστεγές.

o Ασφάλεια: Επανατοποθετούμε και επαναβαθμολογούμε τους αισθητήρες και τις κάμερες υποβοήθησης οδηγού σας, ώστε να μπορούν να ερμηνεύουν τέλεια τις οδικές πινακίδες και την κυκλοφορία.

Βρείτε ένα σταθμό τοποθέτησης Glassdrive δίπλα σας

ίδια ποιότητα με το πρωτότυπο

Τι εγγυήσεις παρέχει η σήμανση σε ένα παρμπρίζ;

Η σήμανση στο παρμπρίζ σας εγγυάται ότι πληροί τα νόμιμα πρότυπα ποιότητας. Τα κριτήρια ποιότητας: Αντοχή (σε χτυπήματα, προσκρούσεις, θόρυβο και καιρικές συνθήκες) και ορατότητα (ασφάλεια και άνεση στην οδήγηση).