Ιστορία του γυαλιού

quality

Επαγγελματίες επισκευής παρμπρίζ, πραγματικά στην υπηρεσία σας

Η δύναμή μας: Ένα δίκτυο ειδικών που υποστηρίζεται από τον ηγέτη της αγοράς

" Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η σοβαρότητα. "

Βασικά μεγέθη:

800 κέντρα τοποθέτησης Glassdrive.

400 κέντρα France Pare-Brise (μέλη του δικτύου στη γαλλική αγορά).

9 χώρες στην Ευρώπη

Η λύση ανταλλακτικών από τον παγκόσμιο ειδικό στα κρύσταλλα

Η Glassdrive είναι μάρκα του ομίλου Saint-Gobain, όπως και οι Saint-Gobain Sekurit και Sekurit Service. Ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια για να συμπληρώσει την υπηρεσία κρυστάλλων αυτοκινήτων του ομίλου Saint-Gobain. Το δίκτυο Glassdrive διαθέτει σήμερα σχεδόν 800 κέντρα τοποθέτησης σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Saint-Gobain: Παγκόσμιος ηγέτης στα κρύσταλλα αυτοκινήτων

Για περισσότερα από 350 χρόνια, η Saint-Gobain είναι ειδικός στο γυαλί. Και, εδώ και 90 χρόνια, ο όμιλος χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του ως κατασκευαστής γυαλιού για να παρέχει υπηρεσίες στους συνεργάτες του κατασκευαστές αυτοκινήτων. Ο όμιλος έχει γίνει ειδικός στους υαλοπίνακες αυτοκινήτων, κατέχοντας τόσο την κατασκευή όσο και την τοποθέτηση των παραθύρων. Η Saint-Gobain προμηθεύει μεγάλο αριθμό γραμμών παραγωγής αυτοκινήτων με παρμπρίζ, πλευρικά παράθυρα, πίσω παράθυρα και ηλιοροφές ή πανοραμικές οροφές υπό το εμπορικό σήμα Saint-Gobain Sekurit.

Χαλίκια, διαρρήξεις, ατυχήματα... μόλις τα αυτοκίνητα βγουν στο δρόμο, τα παράθυρά τους μπορεί να υποστούν ζημιές. Η Saint-Gobain κατασκευάζει και διανέμει, επομένως, και ανταλλακτικά κρύσταλλα σε ειδικούς τοποθέτησης με το εμπορικό σήμα Sekurit Service. Πάντα σε στενή επαφή με τους οδηγούς, τους στόλους οχημάτων και τις ασφαλιστικές εταιρείες, η Saint-Gobain συμπληρώνει την ευρωπαϊκή της προσφορά υπηρεσιών με τα δίκτυα των 800 κέντρων Glassdrive και των 450 σταθμών τοποθέτησης στη Γαλλία, προσφέροντας λύσεις αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων, καθώς και βαθμονόμησης ADAS. Πάντα γρήγορα, αποτελεσματικά και με υψηλή ποιότητα - τα πρότυπα με τα οποία η Saint-Gobain δημιούργησε το Glassdrive. Η Glassdrive είναι έτσι το μοναδικό δίκτυο σταθμών τοποθέτησης που χρησιμοποιεί κρύσταλλα που σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και διανέμονται από τον δικό της εταιρικό όμιλο.

Δεσμεύσεις της Glassdrive: Να είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε

Αυτό θα ακούσετε σε κάθε ένα από τους σταθμόυς τοποθέτησης Glassdrive. Αλλά το πιο σημαντικό, αυτό είναι που θα βιώσετε όταν μας εμπιστευτείτε την επισκευή του παρμπρίζ σας.

- "Είναι απλό!": Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μαζί μας ηλεκτρονικά ή απλά να περάσετε απροειδοποίητα.

- "Θα φροντίσουμε για τα πάντα.": Στην Glassdrive, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα προκαταβολικά, διαχειριζόμαστε όλη τη διαχείριση απευθείας με την ασφάλειά σας.

- "Ναι, μπορούμε να το κάνουμε αυτό.": Επειδή είμαστε όλοι λάτρεις του αυτοκινήτου. Όποια κι αν είναι η ηλικία και η μάρκα του οχήματός σας, ξέρουμε ποια τζάμια θα του ταιριάζουν καλύτερα.

- "Αυτό είναι ποιότητα.": Ο εταιρικός μας όμιλος Saint-Gobain, παγκόσμιος ηγέτης στα τζάμια, μας επιτρέπει να εγγυηθούμε την ίδια ποιότητα υαλοπινάκων με το αρχικό εξάρτημα.

- "Μπορείτε να είστε ήσυχοι.": Επαναρυθμίζουμε τέλεια τις κάμερες υποβοήθησης οδηγού, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο δρόμο με ήσυχο το μυαλό σας.

Βρείτε ένα σταθμό τοποθέτησης Glassdrive δίπλα σας

Saint-Gobain: Ηγέτης στις αγορές κατοικιών

Εκτός από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο όμιλος Saint-Gobain σχεδιάζει και προμηθεύει υλικά και υπηρεσίες για τις αγορές κατοικίας και βιομηχανίας. Τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για τον δημόσιο τομέα. Ο όμιλος είναι παγκόσμιος ηγέτης στις βιώσιμες κατασκευές, με παρουσία σε 75 χώρες και σχεδόν 171.000 εργαζόμενους. Κτίρια, μεταφορές, υποδομές, βιομηχανικές εφαρμογές... Η αποστολή της Saint-Gobain είναι να προσφέρει βιώσιμες και υψηλής απόδοσης λύσεις και καινοτομίες. Ο σκοπός της: "Να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο σπίτι".