Χωρίς προκαταβολή

Χωρίς προκαταβολή

Επισκευή ζημιών και θραυσμάτων κρυστάλλων : δεν απαιτείται προκαταβολή.

Επισκευάζετε το παρμπρίζ σας; Γραφειοκρατικές διαδικασίες με την ασφαλιστική σας εταιρεία; Εμείς αναλαμβάνουμε τα πάντα!

Μόλις παρατηρήσατε ένα χτύπημα στο παρμπρίζ σας [επισκευή παρμπρίζ]; Ένα παράθυρο του αυτοκινήτου σας έχει σπάσει [πλαϊνό και πίσω παράθυρο]; Μια ρωγμή [αντικατάσταση παρμπρίζ] μεγαλώνει μετά από πρόσκρουση στο παρμπρίζ σας; Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη, το κατάλληλο συνεργείο και τον κατάλληλο πάροχο υπηρεσιών για την επισκευή των υαλοπινάκων του αυτοκινήτου σας. Ωστόσο, επιλέγοντας έναν εγκεκριμένο από την ασφαλιστική σας εταιρεία επαγγελματία κατασκευής παρμπρίζ, όπως η Glassdrive, έχετε την εγγύηση ότι η δουλειά θα γίνει σωστά, ότι η τιμή θα ταιριάζει στην πολιτική της ασφαλιστικής σας εταιρείας και, πάνω απ' όλα, ότι θα είστε ήσυχοι και εύκολοι στη χρήση: Η Glassdrive, συνεργάτης της ασφαλιστικής σας εταιρείας, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της γραφειοκρατίας με την ασφαλιστική σας εταιρεία και αποστέλλει το τιμολόγιο απευθείας σε αυτήν.

Γιατί δεν πληρώνετε τίποτα προκαταβολικά για το παρμπρίζ σας στην Glassdrive;

Δεν χρειάζεται να προπληρώσετε το τιμολόγιο της επισκευής ή αντικατάστασης του παρμπρίζ σας. Ναι, αυτό είναι εφικτό επειδή συνεργαζόμαστε χέρι-χέρι με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Πώς αυτό αλλάζει τη ζωή σας; Αντικαθιστούμε το παρμπρίζ σας και... απλοποιούμε τη διαχείριση της απαίτησης αποζημίωσης για ζημιά από υαλοπίνακα. Με συγκεκριμένους όρους, δεν πληρώνετε τίποτα προκαταβολικά. Επικοινωνούμε απευθείας με την ασφαλιστική σας εταιρεία, διαχειριζόμαστε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την επισκευή σας και τους στέλνουμε το τιμολόγιο. Χρειάζεται να πληρώσετε την αυτοπεραίωση μόνο εάν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζημιάς υαλοπινάκων σας περιλαμβάνει τέτοια.

"Με λήστεψαν και μου έσπασαν το τζάμι. Το πήγα στην Glassdrive και φρόντισαν τα πάντα, επικοινώνησαν με την ασφάλειά μου και έφτιαξαν το τζάμι σε λιγότερο από 40 λεπτά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν υπέροχοι και η αντιμετώπιση ήταν θαυμάσια. Τους συνιστώ 100%."

Η δουλειά μας στην Glassdrive: να απλοποιήσουμε τον δρόμο και τη διαχείριση της ζημιάς στο τζάμι σας

Αναλαμβάνουμε τη φροντίδα των πάντων. Τι σας συμφέρει; Μπορείτε να έρθετε και να αλλάξετε το παρμπρίζ ή τα τζάμια σας με κλειστά μάτια.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες μας εμπιστεύονται για να σας κρατήσουμε ασφαλείς στο δρόμο

- Επαγγελματισμός: προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

- Ποιότητα: εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας [την ποιότητα των κρυστάλλων Sekurit] (Saint-Gobain Sekurit, ευρωπαϊκός ηγέτης στα κρύσταλλα αυτοκινήτων).

- Διαφάνεια: καθορίζουμε τις τιμές μας με την ασφαλιστική σας εταιρεία. Είναι σταθερές και χωρίς εκπλήξεις.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε ότι θα σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες

- Απλότητα: επικοινωνούμε μόνοι μας με την ασφαλιστική σας εταιρεία.

- Ευκολία: δεν πληρώνετε τίποτα εκ των προτέρων, εκτός από την απαλλαγή, εάν είναι απαραίτητο.

- Ασφάλεια: τα τζάμια σας αντικαθίστανται από ειδικούς σε θέματα παρμπρίζ [Glassdrive Academy].

- Ανθεκτικότητα: το αυτοκίνητό σας είναι εξοπλισμένο με υαλοπίνακες υψηλής ποιότητας [η ποιότητα των υαλοπινάκων Sekurit].

Χτύπημα στο κρύσταλλο : τι πρέπει να προετοιμάσω για να αλλάξω το παρμπρίζ μου στην Glassdrive;

Για να μας αναθέσετε την επισκευή [επισκευή παρμπρίζ] του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας ή την αντικατάσταση [αντικατάσταση παρμπρίζ] οποιουδήποτε υαλοπίνακα του οχήματός σας, χρειαζόμαστε μόνο τέσσερις πληροφορίες για να αναλάβουμε την υπόθεσή σας:

- Την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας : για να ανοίξετε τον φάκελό σας.

- Το ασφαλιστήριο: για να διεκπεραιώσουμε άμεσα όλη τη γραφειοκρατία.

- Τον αριθμό τηλεφώνου σας: για να σας καλέσουμε όταν είναι έτοιμο και στο τέλος των εργασιών και μια έρευνα ικανοποίησης.

- Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας: για να σας στείλουμε τα έγγραφα στο τέλος των εργασιών και μια έρευνα ικανοποίησης.

Τι είναι ο πιστοποιημένος σταθμός;

Ένας πιστοποιημένος σταθμός είναι ένα συνεργείο που έχει εμπιστευτεί η ασφαλιστική σας εταιρεία. Πώς γνωρίζετε αν το πλησιέστερο συνεργείο είναι εγκεκριμένο από την ασφαλιστική σας εταιρεία; Όταν υπογράφετε το συμβόλαιό σας, η ασφαλιστική σας εταιρεία σας στέλνει έναν

κατάλογο με όλους τους συνεργάτες της. Εάν το συνεργείο σας βρίσκεται σε αυτόν τον κατάλογο, είναι εγκεκριμένο. Επιλέγοντάς το, θα επωφεληθείτε από δίκαιες τιμές και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για την αντικατάσταση του παρμπρίζ σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε στο glassdrive.gr αν είμαστε εγκεκριμένοι από την ασφαλιστική σας εταιρεία ή να μας καλέσετε στο 210 55 93 976.