Επισκευή σε 30’

Glassdrive main banner

Επισκευή παρμπρίζ: Η γρήγορη και αποτελεσματική λύση

Επισκευή χωρίς ραντεβού σε 30 λεπτά!

Xαλίκι που πετάγεται από διερχόμενο αυτοκίνητο, πέτρες που εκτοξεύονται από χλοοκοπτικό μηχάνημα στην άκρη του δρόμου... Μόλις αντιμετωπίσατε ή παρατηρήσατε ζημιά στο παρμπρίζ σας; Είναι σημαντικό να την αναλύσετε προσεκτικά για να αποφασίσετε πώς θα την επιδιορθώσετε. Εάν η ζημιά δεν βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού και δεν είναι πολύ μεγάλη, μια απλή επισκευή μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να συνεχίσετε να οδηγείτε με ασφάλεια.

Επισκευάστε ή αντικαταστήστε το παρμπρίζ σας: Η σωστή αξιολόγηση από ειδικούς

Ως οδηγός, εναπόκειται σε εσάς να βεβαιωθείτε ότι το όχημά σας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μια μεγάλη ρωγμή στο παρμπρίζ σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόστιμο. Πώς ξέρετε αν το παρμπρίζ σας χρειάζεται απλώς μια απλή επισκευή ή αν πρέπει να αντικατασταθεί; Στην Glassdrive, εντοπίζουμε την καλύτερη λύση για τη ζημιά στο παρμπρίζ σας. Επειδή μια απλή επισκευή σας εξοικονομεί χρόνο, χρήματα και περιορίζει τον αντίκτυπο που έχει το όχημά σας στο περιβάλλον.

Η δουλειά μας στην Glassdrive: Να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα

Εάν η ζημιά στο παρμπρίζ σας δεν είναι πολύ σοβαρή, μια απλή επισκευή μπορεί να σας επαναφέρει στο δρόμο με ηρεμία. Τι σας συμφέρει; Μια γρήγορη επέμβαση σε 30 λεπτά στο πλησιέστερο κέντρο Glassdrive. Είναι επίσης λιγότερο δαπανηρή: δεν υπάρχει κίνδυνος προστίμων και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την εγγύηση θραύσης γυαλιού της ασφαλιστικής σας εταιρείας.

- Θα επισκευάσουμε το παρμπρίζ σας εκτός εάν:

  • Η ζημιά είναι μεγαλύτερη από 25 mm σε διάμετρο
  • Η ζημιά βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 4 cm από την άκρη του παρμπρίζ
  • Η ζημιά βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού
  • Έχετε 4 ή περισσότερα σημεία ζημιάς
  • Το παρμπρίζ σας είναι θερμαινόμενο ή αθερμικό

- Θα το φροντίσουμε μέσα σε 30 λεπτά:

  • Επισκευή χωρίς ραντεβού! Επισκευάζουμε το παρμπρίζ σας σε 30 λεπτά χωρίς ραντεβού. Αν προτιμάτε να κλείσετε ένα χρονικό διάστημα, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
  • Επισκευή εξπρές: Καθαρίζουμε σε βάθος το τζάμι, εγχέουμε μια ρητίνη, το θερμαίνουμε και το γυαλίζουμε και στη συνέχεια καθαρίζουμε το παρμπρίζ σας.
  • Η ψυχική ηρεμία είναι μέρος της συμφωνίας: Εάν έχετε ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση θραύσης γυαλιού, θα διεκπεραιώσουμε τη γραφειοκρατία απευθείας με την ασφαλιστική σας εταιρεία.
rantebou

Το να κλείσετε ραντεβού είναι πολύ απλό

 

Το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε αν το παρμπρίζ σας έχει υποστεί ζημιά

Τι πρέπει να κάνετε όταν παρατηρήσετε ζημιά στο παρμπρίζ σας; Το πρώτο πράγμα είναι φυσικά να κλείσετε ένα ραντεβού επισκευής το συντομότερο δυνατό. Εν τω μεταξύ, σας συνιστούμε να τοποθετήσετε ένα μικρό κομμάτι διάφανης αυτοκόλλητης ταινίας για να προστατεύσετε το σημείο που έχει υποστεί ζημιά από τη σκόνη, τη γύρη ή τη βροχή. Αν μπορείτε, ελάτε σε ένα από τους σταθμούς τοποθέτησης Glassdrive και μπορούμε να σας παρέχουμε ένα προστατευτικό επίθεμα όσο περιμένετε το ραντεβού επισκευής.

find us

Βρείτε ένα σταθμό τοποθέτησης δίπλα σας!

 

Πώς μπορείτε να αποφύγετε μελλοντικές ζημιές στο παρμπρίζ σας;

Παρόλο που είναι δύσκολο να προβλέψετε μια πρόσκρουση στο παρμπρίζ σας, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο ζημιάς στο αυτοκίνητό σας, τηρώντας μερικές καλές συνήθειες:

Διατηρείτε απόσταση ασφαλείας: Διατηρείτε απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα (ειδικά από φορτηγά με ανοιχτά ανατρεπόμενα).

Επιβραδύνετε σε επικίνδυνους δρόμους: Για να μειώσετε τον κίνδυνο βλημάτων, επιβραδύνετε σε δρόμους που βρίσκονται υπό κατασκευή ή είναι καλυμμένοι με χαλίκι.

Διατηρήστε ένα περιθώριο ασφαλείας: Ειδικά όταν προσπερνάτε ένα μηχάνημα κοπής που λειτουργεί στην άκρη του δρόμου.