Επισκευή ή Αντικατάσταση

Crack

Μπορούμε να επισκευάσουμε ή πρέπει να αντικαταστήσουμε;

Επισκευή παρμπρίζ: Επισκευή αντί αντικατάστασης

Το σωστό για εσάς και τον πλανήτη

Έχει υποστεί ζημιά το παρμπρίζ σας; Είναι απαραίτητο να εξετάσετε το αυτοκίνητό σας από έναν ειδικό σε θέματα επισκευής αυτοκινήτων και υαλοπινάκων, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να οδηγείτε με ασφάλεια. Αλλά μην πανικοβάλλεστε! Στην πραγματικότητα, το παρμπρίζ σας μπορεί να χρειάζεται μόνο επισκευή. Οι ειδικοί μας θα εξετάσουν κάθε κατάσταση ξεχωριστά για να σας προσφέρουν τη βέλτιστη λύση.

Επισκευή ή αντικατάσταση παρμπρίζ

Πρέπει να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί το παρμπρίζ σας εάν έχει υποστεί ζημιά; Για να το μάθετε, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό στην επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ. Αυτός θα είναι σε θέση να εκτιμήσει την έκταση της ζημιάς στο παρμπρίζ σας. Στην Glassdrive, έχουμε μόνο έναν κανόνα: Δίνουμε πάντα προτεραιότητα στην επισκευή. Γιατί το κάνουμε αυτό;

- Περισσότερη εμπιστοσύνη: Η ακρίβεια των εκτιμήσεών μας μάς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ασφαλιστών σας.

- Περισσότερη ευελιξία: Στην Glassdrive, επισκευάζουμε τις ζημιές στα τζάμια του αυτοκινήτου σας ακόμη και χωρίς ραντεβού.

- Περισσότερη εξοικονόμηση χρόνου: Στην Glassdrive, μπορούμε να επισκευάσουμε το παρμπρίζ σας μέσα σε 30 λεπτά!

- Περισσότερη ανθεκτικότητα: Επισκευή της ζημιάς σημαίνει αποφυγή περαιτέρω ρωγμών σε περίπτωση ακραίου ψύχους ή πρόσκρουσης στο δρόμο.

- Περισσότερη δέσμευση: Είμαστε όλοι δεσμευμένοι να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις. Αυτό σημαίνει ότι η επισκευή αντί της αντικατάστασης είναι δεδομένη για εμάς.

Επισκευή ή αντικατάσταση: Η διάγνωση 4 βημάτων

Πώς ξέρετε αν πρέπει να αντικαταστήσετε ή να επισκευάσετε ένα κατεστραμμένο παρμπρίζ;

- Αν το παρμπρίζ σας έχει ραγίσει, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να αντικατασταθεί.

- Εάν το παρμπρίζ σας είναι θερμικό (μικρά μεταλλικά σύρματα είναι ενσωματωμένα στο πολυστρωματικό γυαλί) ή αθερμικό (μικρές μεταλλικές νιφάδες είναι ενσωματωμένες στο πολυστρωματικό γυαλί), αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατο να επισκευαστεί απλά.

- Εάν το παρμπρίζ σας έχει ένα ή περισσότερα σημεία με βλάβη, τότε 4 απλές ερωτήσεις σας επιτρέπουν να κάνετε μόνοι σας μια αρχική διάγνωση για να προσδιορίσετε τι είδους επέμβαση χρειάζεται το αυτοκίνητό σας για να διασφαλίσετε την ασφαλή οδήγηση.

 

Bouton : Πραγματοποιήστε τη δική μου διάγνωση (σύνδεσμος προς τη σελίδα επισκευής ή αντικατάστασης)

Επισκευή ή αντικατάσταση: Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Στην Glassdrive, κάνουμε τα ραντεβού εύκολα για εσάς! Όταν πρόκειται να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε το τζάμι του αυτοκινήτου σας, η επιλογή εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα μας, να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο ή να κλείσετε ραντεβού απευθείας ηλεκτρονικά:

Για την επισκευή γυαλιού αυτοκινήτου:

- Μπορείτε να έρθετε στο σταθμό της Glassdrive χωρίς ραντεβού: Επισκευάζουμε το τζάμι του αυτοκινήτου σας σε 30 λεπτά!

- Αν προτιμάτε να κλείσετε ένα χρονοδιάγραμμα, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 55 93 976, 24ώρες το 24ωρο ή να κάνετε κράτηση απευθείας εδώ (κλείστε ραντεβού)

- Μπορείτε επίσης να κλείσετε την κινητή μας ομάδα που έρχεται στο σπίτι σας για να επισκευάσει το τζάμι του αυτοκινήτου σας

Για να αντικαταστήσετε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου:

- Μπορείτε να έρθετε στο κοντινό σας σταθμό Glassdrive: Θα κλείσουμε μαζί σας ένα ραντεβού που ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά σας

- Μπορείτε να μας καλέσετε 210 55 93 976, 24ώρες το 24ωρο ή να κάνετε κράτηση απευθείας εδώ (κλείστε ραντεβού)

- Μπορείτε επίσης να κλείσετε την κινητή ομάδα επισκευής μας για να έρθει στο σπίτι σας

Κλείστε το ραντεβού σας