Έγκριση Ασφάλειας

Τι σημαίνει “έγκριση ασφάλειας”;

Εάν είστε ασφαλισμένοι, οι επισκευές παρμπρίζ αυτοκινήτων είναι δωρεάν στις περισσότερες περιπτώσεις και γενικά οι επισκευές δεν επηρεάζουν το ασφαλιστικό σας bonus malus.

Η Glassdrive φροντίζει για τα πάντα, επικοινωνώντας με την ασφαλιστική σας εταιρεία.

Η επισκευή του κρυστάλλου ενός αυτοκινήτου κοστίζει λιγότερο από την αντικατάσταση του υαλοπίνακα. Αφήστε τους επαγγελματίες τοποθετητές μας να αποφασίσουν αν το κρύσταλλο μπορεί να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί.

Κόστος αντικατάστασης κρυστάλλου αυτοκινήτου

Το κόστος αντικατάστασης ενός κρυστάλλου αυτοκινήτου εξαρτάται από τον κατασκευαστή και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Για να μάθετε πόσο κοστίζει η αντικατάσταση του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, επικοινωνήστε με την ομάδα μας, η οποία θα επιθεωρήσει και θα αξιολογήσει τη ζημιά και θα σας ενημερώσει για το κόστος ανάλογα με τους όρους της ασφάλισής σας.

Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Η Glassdrive έχει ως γνώμονα την ασφάλειά σας. Μόνο οι κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού (OEM) μπορούν να παρέχουν τα κατάλληλα τζάμια για να επαναφέρουν το όχημα στην αρχική του κατάσταση. Γι' αυτό χρησιμοποιούμε μόνο κρύσταλλα που παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα του ΟΕΜ. Με τη βοήθεια αυθεντικών ανταλλακτικών, προϊόντων και έμπειρων τοποθετητών, εγγυόμαστε πάντα ποιοτική εργασία.

Ανάλογα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, η υπηρεσία που παρέχεται από την Glassdrive μπορεί να είναι δωρεάν. Επικοινωνήστε απευθείας με το κατάστημα Glassdrive της περιοχής σας και θα φροντίσουμε εμείς για την τεκμηρίωση που σχετίζεται με τη ζημιά στο κρύσταλλό σας.