Πλαϊνό κρύσταλλο

Αντικατάσταση πλαϊνού κρυστάλλου

Οι επαγγελματίες της Glassdrive θα επέμβουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παντού στη Ελλάδα για την αντικατάσταση του πλαϊνού σας παραθύρου. Σε ένα σταθμό ή στο σπίτι, θα έχουμε τη λύση στο πρόβλημά σας.

Γιατί έσπασε το παράθυρό μου;

Τα πλαϊνά παράθυρα, όπως και τα πισινά, είναι κατασκευασμένα από σκληρυμένο κρύσταλλο, σε αντίθεση με το παρμπρίζ, το οποίο είναι κατασκευασμένο από πολυστρωματικό κρύσταλλο. Το πλεονέκτημα του σκληρυμένου κρυστάλλου είναι ότι είναι ελαφρύτερο και συμβάλλει στη μείωση του βάρους του οχήματος και συνεπώς της κατανάλωσής του. Το σκληρυμένο κρύσταλλο είναι 5 φορές πιο ανθεκτικό από το συμβατικό κρύσταλλο και όταν σπάσει, γίνεται σε μικρούς, μη αιχμηρούς γυάλινους κύβους.

Αλλαγή ενός πλαϊνού παραθύρου : η αίσθηση της λεπτομέρειας

Η Glassdrive επεμβαίνει στις πλαϊνές πλευρές όλων των οχημάτων (όλες οι μάρκες αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των παλαιών αυτοκινήτων, των επαγγελματικών οχημάτων, των τροχόσπιτων...).

Η αντικατάσταση ενός πλαϊνού απαιτεί την αφαίρεση της επένδυσης της πόρτας για την πρόσβαση στον γρύλλο. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2 ώρες και ολοκληρώνεται με έναν σχολαστικό καθαρισμό του εσωτερικού του οχήματός σας προκειμένου να αφαιρεθούν όλα τα σπασμένα κομμάτια γυαλιού, τόσο στο χώρο των επιβατών όσο και στο εσωτερικό της πόρτας. Οι τοποθετητές μας φροντίζουν ιδιαίτερα το όχημά σας σαν να ήταν δικό τους. Δεν μπορείτε να έρθετε στο σταθμό μας; Μπορούμε επίσης να έρθουμε στο σπίτι σας ή ακόμη και στο χώρο εργασίας σας με μία από τις κινητές μας μονάδες.

rantebou

Το να κλείσετε ραντεβού είναι πολύ απλό

Προτεραιότητά μας: να ασφαλίσουμε το όχημά σας

Επειδή δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε με ένα σπασμένο πλαϊνό τζάμι, οι ομάδες μας επεμβαίνουν το συντομότερο δυνατό. Χάρη στις καθημερινές μας προμήθειες, θα έχουμε το παράθυρο του οχήματός σας γρήγορα, με την ίδια ποιότητα και τα ίδια χαρακτηριστικά με το αρχικό.

Ενώ περιμένετε την αντικατάσταση του πλαϊνού σας παραθύρου, ελάτε στο σταθμό μας, ώστε να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό σας με ειδική μεμβράνη, επιτρέποντάς σας να κυκλοφορείτε προστατευμένοι από τη βροχή, τον αέρα και το θόρυβο.

Για τα κινητά τζάμια, οι επαγγελματίες μας σας συμβουλεύουν να αποφύγετε την ενεργοποίηση του συστήματος ανύψωσης του παραθύρου, για να μην κινδυνεύσει να καταστραφεί.

find us

Βρείτε ένα σταθμό τοποθέτησης δίπλα σας!

Φροντίζοντας για την αντικατάσταση του πλαϊνού παραθύρου

Ως διαπιστευμένος συνεργάτης, η Glassdrive βρίσκεται σε άμεση επαφή με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες και στόλους και αναλαμβάνει για λογαριασμό σας τις διοικητικές διαδικασίες για τη διεκπεραίωση της ζημιάς του κρυστάλλου.

Επιπλέον, με την Glassdrive, εάν η ασφάλειά σας για το αυτοκίνητό σας καλύπτει τη θραύση κρυστάλλων, δεν πληρώνετε προκαταβολικά το κόστος, εκτός από το εκπιπτόμενο ποσό, εάν το συμβόλαιό σας το περιλαμβάνει.

Τα σωστά αντανακλαστικά για να αποφύγετε άλλη μια θραύση κρυστάλλου στο πλαϊνό σας παράθυρο

Ακολουθούν μερικές συμβουλές από τους ειδικούς μας σε θέματα κρυστάλλων αυτοκινήτου για να αποφύγετε να έχετε σπασμένο πλαϊνό κρύσταλλο:

Κρατήστε απόσταση: Οι πέτρες που βρίσκονται στους δρόμους που μπορεί να σπάσουν ένα πλαϊνό τζάμι. Αλλά και όταν θερίζετε στο σπίτι σας, θυμηθείτε να σταθμεύετε το όχημά σας πιο μακριά

Μην αφήνετε τίποτα ορατό: μην αφήνετε ποτέ αντικείμενα σε εμφανές σημείο μέσα στο αυτοκίνητό σας. Ακόμη και ένα μικρό αντικείμενο που μπορεί να σας φαίνεται ασήμαντο, όπως ένα εξάρτημα καλαθιού αγορών ή μια θήκη τηλεφώνου, μπορεί να προσελκύσει την ανεπιθύμητη προσοχή και να οδηγήσει σε διάρρηξη του οχήματός σας. Αποθηκεύστε τα υπάρχοντά σας εκτός οπτικού πεδίου στο πορτμπαγκάζ ή στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.