Οπίσθιο κρύσταλλο

Αντικατάσταση πίσω παραθύρου

Σπασμένο πισινό κρύσταλλο; Πρέπει να δράσετε γρήγορα!

Ένα κομμάτι που προεξέχει, μια πέτρα που έχει πάρει ατυχή τροχιά, μια διάρρηξη... το οπίσθιο κρύσταλλο ενός οχήματος δεν είναι ανθεκτικό σε όλα. Κατά την πρόσκρουση, ως μέτρο ασφαλείας, σπάει σε πολλά μικρά κομμάτια γυαλιού. Για την αντικατάσταση του οπίσθιου κρυστάλλου του οχήματός σας, οι επαγγελματίες της Glassdrive θα επέμβουν εκτάκτως παντού στη Ελλάδα. Σε ένα σταθμό τοποθέτησης, στο σπίτι ή όπου αλλού είναι εύκολο για εσάς, αποτελούμε την γρήγορη λύση για το σπασμένο σας κρύσταλλο.

Η ασφάλεια ως δέσμευση

Είναι δύσκολο να οδηγείτε με σπασμένο οπίσθιο κρύσταλλο - πολύς θόρυβος, πολύς αέρας, κίνδυνος να βραχεί το εσωτερικό του οχήματος στη βροχή και πάνω απ' όλα, το όχημά σας είναι ανοιχτό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ομάδες μας επεμβαίνουν το συντομότερο δυνατό. Οι καθημερινές προμήθειές μας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κρυστάλλων αυτοκινήτων μας επιτρέπουν να παραλάβουμε γρήγορα το κρύσταλλο του οχήματός σας, με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά να είναι ίδια με το πρωτότυπο.

Και αν χρειαστεί να περιμένετε το ραντεβού για την αντικατάσταση, οι τεχνικοί μας θα εφαρμόσουν μια εξειδικευμένη μεμβράνη στο όχημά σας: θα είναι ασφαλές και θα μπορείτε να συνεχίσετε να οδηγείτε υπό καλύτερες συνθήκες.

Κάλυψη της αντικατάστασης οπίσθιου κρυστάλλου

Ως εγκεκριμένοι συνεργάτες πολλών ασφαλιστικών εταιρειών, οι ομάδες μας στους σταθμούς Glassdrive θα διαχειριστούν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σχετίζονται με την κάλυψη της ζημιάς των κρυστάλλων από την ασφάλειά σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα: δεν θα χρειαστεί να προκαταβάλετε τα έξοδα, παρά μόνο το εκπιπτόμενο ποσό, εάν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας περιλαμβάνει κάτι τέτοιο.

Για να συμβουλευτείτε τον κατάλογο των ασφαλιστικών μας συνεργατών, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές από τους ειδικούς μας στα κρύσταλλα αυτοκινήτου για να αποφύγετε να έχετε ένα σπασμένο τζάμι:

Προσοχή στις πέτρες: μπορεί να βρίσκονται στην άκρη του δρόμου το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, να είστε προσεκτικοί και να κρατάτε τις αποστάσεις σας!

Μην αφήνετε τίποτα ορατό: Ακόμα και ένα μικρό αντικείμενο που μπορεί να σας φαίνεται ακίνδυνο, όπως μια ομπρέλα ή ένα παλτό που αφήνετε στο πίσω μέρος, μπορεί να προσελκύσει ανεπιθύμητη προσοχή και να οδηγήσει σε διάρρηξη. Μην ξεχνάτε να αποθηκεύετε τα πράγματά σας στο πορτμπαγκάζ- αυτό είναι επίσης μια καλή ιδέα όταν οδηγείτε, καθώς θα αποτρέψει ένα αντικείμενο που είναι αποθηκευμένο στο πίσω μέρος από το να χτυπήσει έναν επιβάτη στο πίσω κάθισμα σε περίπτωση έκτακτου φρεναρίσματος.

Μέτρο: Εάν πρέπει να μεταφέρετε ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, μηχανή του γκαζόν, ποδήλατο, υλικά...), θυμηθείτε να ελέγξετε ότι το πορτμπαγκάζ σας μπορεί να κλείσει χωρίς να σπάσει το πίσω

μέρος ή ότι το φορτίο σας δεν θα γλιστρήσει με το πρώτο πάτημα των φρένων και δεν θα χτυπήσει το πίσω μέρος.

Ασφάλεια: Εάν θέλετε να μεταφέρετε ένα ποδήλατο σε μια σχάρα ποδηλάτων που βρίσκεται στην πίσω πόρτα του οχήματός σας, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες εγκατάστασης. Στερεώστε με ασφάλεια τη συσκευή για να αποφύγετε τους κραδασμούς και βεβαιωθείτε ότι τα ποδήλατα δεν ακουμπούν απευθείας στην πίσω πόρτα.