Αντικατάσταση παρμπρίζ αυτοκινήτων

glassdrive window replacement

Στην Glassdrive προσπαθούμε πάντοτε πρώτα να επισκευάσουμε οποιοδήποτε χτύπημα ή ζημιά στο παρμπρίζ σας, όμως κάποιες φορές η ζημιά είναι μεγάλη και θα πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο το παρμπρίζ. Εκτελούμε την αντικατάσταση παρμπρίζ αυτοκινήτων γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αντικατάσταση παρμπρίζ με γνήσια ανταλλακτικά

Αν κάποιο παράθυρό σας έχει υποστεί ζημιά, ζητήστε από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να το κοιτάξουν. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν το παρμπρίζ σας μπορεί να επισκευαστεί ή χρειάζεται αντικατάσταση. Η αντικατάσταση παρμπρίζ αυτοκινήτων κοστίζει περισσότερο αλλά είναι ουσιώδης αν θέλετε να είστε ασφαλής στο δρόμο.

Μόνο ο Κατασκευαστής Γνήσιου Εξοπλισμού (OEM) μπορεί να προσφέρει το σωστό κρύσταλλο για να επανέλθει οποιοδήποτε όχημα στην αρχική του κατάσταση. Γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κρύσταλλα κατασκευασμένα στα πρότυπα των OEM για την αντικατάσταση του παρμπρίζ σας. Χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά, προϊόντα και εξειδικευμένους τεχνικούς, η ποιότητα στην εργασία μας είναι πάντοτε εγγυημένη.

Thumbnail