Αντικατάσταση κρυστάλλου αυτοκινήτου

Αγροτικά μηχανήματα & Μηχανήματα έργου

Όταν έχετε κάποιο χτύπημα ή ρωγμή σε ένα από τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας, το κρύσταλλο ίσως έχει ζημιά που δεν επισκευάζεται και χρειάζεται αντικατάσταση. Στην Glassdrive πάντοτε προσπαθούμε πρώτα να επισκευάσουμε το κρύσταλλό σας, αλλά εάν χρειάζεστε αντικατάσταση κρυστάλλου αυτοκινήτου, εγγυώμαστε ότι θα αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο με γνήσια ανταλλακτικά.

Γιατί είναι σημαντική η αντικατάσταση κρυστάλλου στο αυτοκίνητο

Όταν ένα μικρό χτύπημα στο παρμπρίζ σας γίνεται ρωγμή, το όχημά σας όχι μόνο δεν θα περάσει τον ετήσιο τεχνικό έλεγχο, αλλά θα θέσει και σε κίνδυνο εσάς και τους επιβάτες σας. Η αντικατάσταση κρυστάλλου στο αυτοκίνητο μπορεί να είναι λίγο πιο δαπανηρή, όμως αξίζει το κόστος, αφού η ασφάλεια έχει πάντοτε προτεραιότητα.

Τα παρμπρίζ συμβάλλουν ως και 34% στην στρεπτική ακαμψία του οχήματος. Το σπασμένο παρμπρίζ αποδυναμώνει το πλαίσιο και μπορεί να μεταβάλλει τη δυναμική του οχήματός σας. Η αντικατάσταση κρυστάλλου στο αυτοκίνητο είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να ξαναβγείτε με ασφάλεια στο δρόμο.

Μόνο γνήσια ανταλλακτικά

Εάν θεωρείτε ότι χρειάζεστε καινούργιο τζάμι στο αυτοκίνητο, επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Εκείνοι θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν χρειάζεστε αλλαγή κρυστάλλου αυτοκινήτου. Στην Glassdrive χρησιμοποιούμε αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα στα πρότυπα OEM για την αλλαγή κρυστάλλου αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να επαναφέρουμε οποιοδήποτε όχημα στην αρχική του κατάσταση.

Το να κλείσετε ραντεβού είναι πολύ απλό