Υαλοκαθαριστήρες

Αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων παρμπρίζ

Οι υαλοκαθαριστήρες είναι σημαντικοί για την καλή ορατότητα και την ασφάλεια

Πολλοί άνθρωποι κυκλοφορούν με φθαρμένους υαλοκαθαριστήρες, τόσο μπροστά όσο και πίσω, και αυτό επηρεάζει την ορατότητα και την ασφάλεια. Η ορατότητα μειώνεται σημαντικά όταν οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες δεν είναι πλέον σε θέση να μεταφέρουν αποτελεσματικά το νερό και τη βρωμιά μακριά.

Για να αποφύγετε τη φθορά των υαλοκαθαριστήρων, ελέγξτε τους τακτικά και αντικαταστήστε τους όταν δεν απομακρύνουν πλέον σωστά το νερό και τη βρωμιά ή όταν αρχίζουν να δονούνται ή να χτυπάνε ανομοιόμορφα στο τζάμι. Σας συνιστούμε να αλλάζετε τους υαλοκαθαριστήρες τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και πιο συχνά αν οδηγείτε συχνά. Αξίζει να επενδύσετε σε καλούς υαλοκαθαριστήρες για να εξασφαλίσετε καλή ορατότητα και αυξημένη οδική ασφάλεια.

Εκτός από την κακή ορατότητα, οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες μπορεί να προκαλέσουν γρατζουνιές και επομένως να οδηγήσουν σε μόνιμη κακή ορατότητα στο παρμπρίζ σας. Έτσι, το αυτοκίνητο μπορεί να μην εγκριθεί στον ετήσιο έλεγχό του σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, γεγονός που οδηγεί σε πρόσθετες εργασίες και κόστος.

Στην Glassdrive είμαστε στην ευχάριστη θέση να αντικαταστήσουμε τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ σας μετά από επισκευή ή αντικατάσταση υαλοπινάκων αυτοκινήτου. Διαθέτουμε υαλοκαθαριστήρες υψηλής ποιότητας VALEO και μπορείτε να τους αγοράσετε από τους σταθμούς τοποθέτησής μας.