Επισκευή παρμπρίζ

Επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ

Επισκευή παρμπρίζ - οι ειδικοί μας δεσμεύονται να σας εξυπηρετήσουν

Πάντα εκεί για να σας βοηθήσουμε

Στην Glassdrive, ασχολούμαστε σοβαρά με τα αυτοκίνητα. Η ειδικότητά μας; Η επισκευή του παρμπρίζ σας. Έχετε παρατηρήσει μια ρωγμή στο παρμπρίζ σας; Μήπως το παρμπρίζ σας έχει μόλις υποστεί μια σοβαρή πρόσκρουση στο δρόμο; Δεν είστε σίγουροι για ένα μικρό σημείο που έχει υποστεί ζημιά και χρειάζεστε τη γνώμη ενός ειδικού; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Επισκευή ή αντικατάσταση: Εγγυόμαστε την καλύτερη επιλογή για το παρμπρίζ σας.

Ειδικοί σε θέματα παρμπρίζ για το αυτοκίνητό σας

Στην Glassdrive, η αποστολή μας είναι να σας εξυπηρετούμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από 1.300 άτομα σε όλη την Ευρώπη, εργάζεται καθημερινά για να κάνει το ταξίδι σας ευκολότερο και ασφαλέστερο. Το κίνητρό μας: να σας προσφέρουμε την τέλεια εμπειρία.

- Ένας ειδικός για το τι πραγματικά χρειάζεται το παρμπρίζ σας: Πρέπει να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε το παρμπρίζ σας; Στην Glassdrive, δίνουμε πάντα προτεραιότητα στην επισκευή. Αυτή είναι η δέσμευσή μας για έναν πιο βιώσιμο κόσμο. Όποτε είναι δυνατόν, προσφέρουμε πάντα την επισκευή του παρμπρίζ σας (αντί για την αντικατάστασή του).

- Εμπειρογνώμονες με προηγμένα εργαλεία: Ως ειδικοί στα παρμπρίζ, είμαστε εξοπλισμένοι με επαγγελματικά εργαλεία για να διασφαλίσουμε ότι το παρμπρίζ σας επισκευάζεται τέλεια. Ή την αποτελεσματική αντικατάσταση του παρμπρίζ σας, αν χρειαστεί.

- Ευελιξία εμπειρογνωμόνων: Δεν κάνουμε υπερβολικές κρατήσεις για τα ραντεβού. Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, αναπροσαρμόζουμε το ραντεβού σας μόνο σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων. Έχετε κάποιο επείγον περιστατικό; Ελάτε να μας επισκεφτείτε και θα το επισκευάσουμε αμέσως σε 30 λεπτά ή θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε ένα ραντεβού που σας ταιριάζει καλύτερα. Δεν μπορείτε να έρθετε στο πλησιέστερο κέντρο Glassdrive; Η υπηρεσία κινητής επέμβασης θα σας βοηθήσει όπου κι αν βρίσκεστε.

find us

Βρείτε ένα σταθμό τοποθέτησης δίπλα σας!

Το παρμπρίζ μου έχει υποστεί ζημιά. Πώς θα το επισκευάσετε;

Στην Glassdrive, δίνουμε πάντα προτεραιότητα στην επισκευή του παρμπρίζ σας. Γιατί μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Επειδή το παρμπρίζ σας είναι κατασκευασμένο από πολυστρωματικό γυαλί. Αυτό σημαίνει ότι αποτελείται από τρία φύλλα. Δύο φύλλα γυαλιού περιβάλλουν ένα κεντρικό πλαστικό φύλλο. Αυτό το πλαστικό φύλλο λειτουργεί ως ρυθμιστής, απορροφά τους κραδασμούς και εμποδίζει το παρμπρίζ να σπάσει σε μικρά κομμάτια. Αυτό είναι που διευκολύνει επίσης την επισκευή, υπό ορισμένες συνθήκες.

Πώς επισκευάζουμε το παρμπρίζ σας:

1. Καθαρισμός της ζημιάς στο παρμπρίζ: Οι ειδικοί μας καθαρίζουν το σημείο που έχει υποστεί ζημιά. Ο στόχος; Δεν θέλουμε να μείνουν υπολείμματα (πέτρες, σκόνη, γύρη κ.λπ.) στις ρωγμές.

2. Έγχυση της ρητίνης μέσα στη ρωγμή: Στη συνέχεια, οι ειδικοί μας εγχέουν διαφανή ρητίνη για να γεμίσουν τη ρωγμή στο παρμπρίζ.

3. Θέρμανση της ρητίνης: Μόλις η ρητίνη εγχυθεί στη ρωγμή, χρησιμοποιείται θερμότητα για να σκληρυνθεί.

4. Γυάλισμα του παρμπρίζ: Τέλος, η επιφάνεια του παρμπρίζ σας γυαλίζεται γύρω από την επισκευασμένη περιοχή για να αφαιρεθεί τυχόν περίσσεια υλικού και να εξασφαλιστεί τέλεια ορατότητα.

Το αποτέλεσμα της επισκευής του παρμπρίζ σας; Ένα μικρό σημείο, συνήθως αόρατο με γυμνό μάτι, μερικές φορές λίγο πιο έντονο. Σε κάθε περίπτωση, μια επισκευή από την ομάδα μας εξασφαλίζει τέλεια ορατότητα και δεν θέτει σε κίνδυνο τη συνολική αισθητική του αυτοκινήτου σας.

Bouton : Κλείστε ένα ραντεβού

Σε περίπτωση ζημιάς, πώς μπορώ να ξέρω αν πρέπει να επισκευάσω ή να αντικαταστήσω το παρμπρίζ μου;

Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας στο πλησιέστερο κέντρο Glassdrive. Ωστόσο, απαντώντας σε 5 απλές ερωτήσεις, μπορείτε να κάνετε μόνοι σας μια προδιάγνωση και να εκτιμήσετε αν η ζημιά μπορεί να επισκευαστεί:

- Πρόκειται για ρωγμή;

- Υπάρχουν 4 ή περισσότερα σημεία που έχουν υποστεί ζημιά;

- Βρίσκεται η ζημιά στο οπτικό πεδίο του οδηγού;

- Απέχει η ζημιά λιγότερο από 4 cm από την άκρη του παρμπρίζ;

- Η διάμετρος της ζημιάς είναι μεγαλύτερη από 2,5 εκατοστά;

Εάν απαντήσατε "ναι" σε μία ή περισσότερες από αυτές τις ερωτήσεις, το παρμπρίζ σας πρέπει να αντικατασταθεί για να διασφαλιστεί η ασφαλής οδήγηση. Στην Glassdrive, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στο δρόμο το συντομότερο δυνατό!

Εάν απαντήσατε "όχι" σε όλες τις ερωτήσεις: Καλά νέα - θα είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε το παρμπρίζ σας, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια. Μόνο ένα πράγμα! Είναι το παρμπρίζ σας αθερμικό ή θερμαινόμενο; Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε αυτή την περίπτωση σημαίνει ότι αυτού του είδους η ζημιά δεν μπορεί να επισκευαστεί. Το παρμπρίζ σας πρέπει να αντικατασταθεί για την ασφάλειά σας.

 

rantebou
Το να κλείσετε ραντεβού είναι πολύ απλό