Αντικατάσταση παρμπρίζ

replace

Αντικαταστήστε το παρμπρίζ σας από τους ειδικούς της Glassdrive

Το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας έχει υποστεί ένα μεγάλο σπάσιμο ή μια ρωγμή ? Είναι πολύ κατεστραμμένο για να επισκευαστεί ; Σε αυτή την περίπτωση, η αντικατάσταση είναι ο μόνος τρόπος για να αποκατασταθεί η αρχική ορατότητα και η ασφάλεια.

Στην Glassdrive, αντικαθιστούμε τα κατεστραμμένα τζάμια αυτοκινήτου για κάθε μάρκα ή μοντέλο οχήματος, προσφέροντας μόνο ανταλλακτικά με την αρχική ποιότητα.

Είναι σίγουρο και εύκολο

Αν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας περιλαμβάνει ζημιά υαλοπινάκων, η αντικατάσταση του παρμπρίζ σας δεν θα σας κοστίσει τίποτα, αναμένοντας την αυτοτελή συμμετοχή, αν ναι. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να αναλάβουμε όλη τη γραφειοκρατία, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Θα επαναφέρουμε το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση σε περίπου 2 ώρες. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο αν το αυτοκίνητό σας είναι εξοπλισμένο με ADAS, καθώς θα πρέπει απαραίτητα να βαθμονομήσουμε την κάμερα.

Θα σας παρέχουμε πιστοποιητικό εγγύησης τοποθέτησης.

Όποιο και αν είναι το σπασμένο τζάμι του οχήματός σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Glassdrive οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα του χρόνου.

Κλείστε ένα ραντεβού

Γιατί είναι σημαντική η αντικατάσταση των παραθύρων του αυτοκινήτου;

Όταν ένα μικρό χτύπημα στο παρμπρίζ μετατρέπεται σε ρωγμή, το αυτοκίνητό σας όχι μόνο θα αποτύχει στον έλεγχο ΚΤΕΟ, αλλά θα θέσει και εσάς και τους επιβάτες σας σε κίνδυνο. Η ασφάλεια έρχεται πάντα πρώτη.

Τα παρμπρίζ είναι υπεύθυνα για το 34% της στρεπτικής ακαμψίας ενός αυτοκινήτου. Ένα σπασμένο παρμπρίζ αποδυναμώνει το πλαίσιο και μπορεί να αλλάξει τη δυναμική του αυτοκινήτου. Η αντικατάσταση των τζαμιών του αυτοκινήτου είναι ένας γρήγορος τρόπος για να επιστρέψετε στο δρόμο με ασφάλεια.

Η αντικατάσταση του παρμπρίζ είναι ένας γρήγορος τρόπος για να οδηγήσετε ξανά με ασφάλεια.

Μόνο ανταλλακτικά με αρχική ποιότητα

Στην Glassdrive, χρησιμοποιούμε μόνο κορυφαία υλικά και ανταλλακτικά με αυθεντική ποιότητα, σύμφωνα με τα κριτήρια του ΟΕΜ για την αντικατάσταση των κρυστάλλων αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να επαναφέρουμε οποιοδήποτε τζάμι του οχήματός σας στην αρχική του κατάσταση : παρμπρίζ, πλαϊνό τζάμι, πίσω τζάμι, τζάμι οροφής.

Πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα τζάμια του αυτοκινήτου;

Στην Glassdrive κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επισκευάσουμε ένα τσιπ αντί να αντικαταστήσουμε ολόκληρο το τζάμι με καινούργιο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να αντικαταστήσουμε το τζάμι όταν η ζημιά, το τσιπ ή η γρατζουνιά είναι :

- μεγαλύτερη από 2 εκατοστά

- περισσότερο από 4 cm από την εξωτερική άκρη

- εντός του οπτικού πεδίου του οδηγού

- βρίσκονται στα πίσω ή στα πλευρικά παράθυρα και δεν είναι κατασκευασμένα από γυαλί με απανωτές στρώσεις (όπως τα παρμπρίζ).

Οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν μια προκαταρκτική μελέτη και θα σας βοηθήσουν υποδεικνύοντας την καλύτερη λύση για την περίπτωσή σας.

Η Glassdrive αντικαθιστά τζάμια στο σπίτι;

Ναι, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα κατεστραμμένα τζάμια του αυτοκινήτου στο σπίτι σας, στο χώρο εργασίας σας ή στη διεύθυνση της επιλογής σας. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που βοηθούν στην ασφαλή και σωστή εργασία ; επικοινωνήστε μαζί μας για να ελέγξουμε αν η τοποθεσία που σκοπεύετε να εγκαταστήσετε ταιριάζει με αυτές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πώς αντικαθιστούμε το τζάμι σας στην Glassdrive βήμα προς βήμα;

Οι εργασίες αντικατάστασης και χειρισμού υαλοπινάκων θα εκτελούνται πάντα από εξειδικευμένο μέλος της τεχνικής ομάδας εγκαταστατών της Glassdrive και θα ακολουθούν την ακόλουθη διαδικασία εργασίας:

1. Αρχικά αφαιρούμε τα απαραίτητα καλούπια ή διακοσμητικά. Επιπλέον, προστατεύουμε το εξωτερικό πλαίσιο, το φτερό και το ταμπλό.

2. Στη συνέχεια κόβουμε τη νέα κόλλα σε όλη την περίμετρο, προσέχοντας να μην καταστρέψουμε το χρώμα του πλαισίου του αμαξώματος.

3. Στη συνέχεια, καθαρίζουμε την επιφάνεια και εφαρμόζουμε τον προωθητή πρόσφυσης.

4. Μόλις περάσει ο χρόνος στεγνώματος, εφαρμόζουμε την κόλλα στο πλαίσιο του αμαξώματος ή στο παρμπρίζ και τοποθετούμε το νέο παράθυρο.

5. Τέλος, και πριν παραδώσουμε το αυτοκίνητο στον πελάτη, τηρούμε το χρόνο ακινητοποίησης του οχήματος, ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη αντοχή και να μην υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης ή πτώσης.

Αυτή η διαδικασία αντικατάστασης υαλοπινάκων είναι συνήθως γρήγορη και καθαρή, οπότε το αυτοκίνητό σας θα είναι έτοιμο σε περίπου 2 ώρες και πλήρως ασφαλισμένο χάρη στο πιστοποιητικό εγγύησης αντικατάστασης που διαθέτουμε.

Κλείστε το ραντεβού σας