Όλες τις μάρκες

Υποστηρίζουμε όλες τις μάρκες οχημάτων

Επισκευές θραύσης κρυστάλλου για όλες τις μάρκες οχημάτων

Πάντα μια λύση για εσάς και το παρμπρίζ σας

Υπάρχει ρωγμή στο παρμπρίζ σας; Ένα θραύσμα που επεκτείνεται σε σχήμα αστεριού; Η αλλαγή του παρμπρίζ σας είναι απαραίτητη για την ασφαλή οδήγηση. Πρέπει να πάτε σε έναν αντιπρόσωπο για να επισκευάσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας; Στην Glassdrive αντικαθιστούμε το παρμπρίζ σας ανεξάρτητα από τη μάρκα του οχήματός σας.

Τεχνογνωσία για το παρμπρίζ: ευελιξία που γεννιέται από την εμπειρία

Τρελαίνεστε για το αυτοκίνητό σας και θέλετε το καλύτερο γι' αυτό; Είναι το αυτοκίνητό σας το εργαλείο εργασίας σας; Αναζητάτε την ασφάλεια πάνω απ' όλα για εσάς και τα παιδιά σας; Είτε το αυτοκίνητό σας είναι ένα κόσμημα είτε ένα χρήσιμο μεταφορικό μέσο, εμείς θα βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς και τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας.

" Από την πρώτη επαφή, η Glassdrive ήταν προσεκτική και εξυπηρετική στο θέμα του οχήματός μου. Οι εργασίες έγιναν στην εντέλεια και η εξυπηρέτηση ήταν θεαματική. "

Η επιχείρησή μας στην Glassdrive: σας ακούμε και εξοπλιζόμαστε

Σας ακούμε; Ναι, είναι σημαντικό και από εκεί ξεκινάμε πάντα. Επειδή είμαστε τεχνικοί εμπειρογνώμονες, κατέχουμε όλες τις λύσεις. Αλλά η αποστολή μας υπερβαίνει αυτό: είμαστε εδώ για να βρούμε τη σωστή λύση για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

- Είμαστε ειδικοί στα παρμπρίζ: απαράμιλλη τεχνογνωσία

o Εμπειρογνωμοσύνη: χάρη στο δίκτυο των 800 κέντρων τοποθέτησης που διαθέτουμε, γνωρίζουμε όλες τις μάρκες οχημάτων και τα νέα προϊόντα της αγοράς εκ των έσω.

o Περιλαμβάνεται υψηλή ποιότητα: επιλέγουμε μόνο τα υαλοστάσια υψηλότερης ποιότητας από τον κατάλογο της Saint-Gobain, του κορυφαίου ομίλου υαλοστασίων αυτοκινήτων.

o Τεχνικά: ως ειδικός στην επισκευή παρμπρίζ, είμαστε εξοπλισμένοι με τα πιο προηγμένα εργαλεία για κάθε βήμα της διαδικασίας επισκευής, από τη συναρμολόγηση έως την αποσυναρμολόγηση και τη βαθμονόμηση.

o Τεχνογνωσία: οι μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες μας εμπιστεύονται για την επισκευή των παρμπρίζ των ασφαλισμένων τους.

o Σεβασμός: σας προσφέρουμε δίκαιες τιμές, τις οποίες διαπραγματευόμαστε απευθείας με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να σας εγγυηθούμε τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

- Είμαστε ειδικοί στην υπηρεσία σας: είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη

o Ακρόαση: γι' αυτό ξεκινάμε ακούγοντας τις ανάγκες σας.

o Συνέπεια: το ραντεβού επισκευής σας είναι ένα μοναδικό και αποκλειστικό χρονικό διάστημα. Τηρείται πάντα.

o Εμπιστοσύνη: σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υαλοπινάκων που ταιριάζει απόλυτα στο όχημά σας.

o Ηρεμία: διαχειριζόμαστε όλες τις διαδικασίες για εσάς, απευθείας με την ασφαλιστική σας εταιρεία.

o Αντιδραστικότητα: βιάζεστε; Βρίσκουμε λύσεις για να διευκολύνουμε τους περιορισμούς σας.

Βρείτε ένα σταθμό τοποθέτησης Glassdrive δίπλα σας

Πόσο σας αρέσει το αυτοκίνητό σας;

Στην Glassdrive, είμαστε παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα. Ίσως μοιραζόμαστε αυτό το πάθος μαζί σας, ίσως όχι; Σε κάθε περίπτωση, αφουγκραζόμαστε τις προσδοκίες σας και τις ανάγκες του οχήματός σας:

  • Φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα, σεβόμενοι την ιστορία και την κληρονομιά του. Οι τεχνικοί μας εργάζονται με πάθος και ακρίβεια για να εξασφαλίσουν την απόδοσή του.
  • Επιλέγουμε τα υψηλότερης ποιότητας κρύσταλλα και μοντέλα παρμπρίζ που ταιριάζουν απόλυτα στο όχημά σας. Κατά παραγγελία για το αυτοκίνητό σας; Όλα αυτά χάρη στο δίκτυο των παθιασμένων εμπειρογνωμόνων μας που μοιράζονται την τεχνογνωσία τους.
  • Σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στον συντομότερο χρόνο. Αφιερώνουμε χρόνο για το αυτοκίνητό σας και τίποτα άλλο. Και δουλεύουμε γρήγορα για να επιστρέψετε στο δρόμο με ασφάλεια και να μπορέσετε να συνεχίσετε όλες τις δραστηριότητές σας το συντομότερο δυνατό.

Σας δίνουμε συμβουλές και συμβουλές για το πώς να συντηρείτε το αυτοκίνητό σας. Γιατί; Για να είστε ασφαλείς στο δρόμο, αλλά και για να διαρκέσει το αυτοκίνητό σας περισσότερο.