Ικανοποιημένοι πελάτες

customers

Η ασφάλεια και η οδηγική σας απόλαυση είναι η προτεραιότητά μας! Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ικανοποίηση των πελατών και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Γι' αυτό θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια σχόλια πελατών μας.

Glassdrive Review 1
Glassdrive Review 2
Glassdrive Review 3
Glassdrive Review 4
Glassdrive Review 5
Glassdrive Review 6
Glassdrive Review 7
Glassdrive Review 8
Glassdrive Review 10
Glassdrive Review 11
Glassdrive Review 12
Glassdrive Review 9

«Είχα τη δυνατότητα να επιλέξω το κοντινότερο κατάστημα της Glassdrive»
Τρελαίνομαι για τη ζωή στην πόλη και για το αυτοκίνητό μου, που με πάει παντού! Όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητό μου το πρωί, είδα ότι είχαν σπάσει το παράθυρο και είχαν πάρει το ραδιόφωνο... τι κρίμα. Κάτι θετικό μέσα σε όλα αυτά: υπήρχαν δύο καταστήματα της Glassdrive στην περιοχή, έτσι μπορούσα να διαλέξω αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σε μένα. Για καλή μου τύχη, είχα τη δυνατότητα να περάσω την ίδια μέρα για την επισκευή και μάλιστα η ασφαλιστική μου εταιρεία κάλυψε τη ζημιά!

Μιχάλης

 

«Γρήγοροι και φιλικοί»
Μου επισκεύασαν το αυτοκίνητο πολύ ικανοποιητικά - με δυο λέξεις: είναι γρήγοροι και φιλικοί! Ξέρω που θα πάω την επόμενη φορά (ελπίζω να μην είναι σύντομα).

Αλέξης

 

«Όλα πολύ εύκολα»
Δεν είμαι πολύ καλός στα έγγραφα και τα διαδικαστικά, οπότε χάρηκα πολύ που η Glassdrive με βοήθησε. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να τους τηλεφωνήσω και να τους δώσω τον αριθμό ασφάλισής μου. Μου επισκεύασαν το σπάσιμο μέσα σε μισή ώρα. Το μόνο που έκανα εγώ, ήταν να πίνω καφέ. Πολύ ωραία και εύκολα. Ευχαριστώ!

Κώστας