Η Glassdrive μέλος του δικτύου Chargespot
Glassdrive μέλος του δικτύου Chargespot

Στην Glassdrive, κάνουμε τη βιωσιμότητα κεντρικό πυλώνα της επιχείρησής μας. Ως μέρος του ομίλου Saint-Gobain, έχουμε τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε τα συστήματά μας για να δημιουργήσουμε βιώσιμα οφέλη.
Προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με το Chargespot της WATT+VOLT. To δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων Glassdrive ανήκει πλέον σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φορτιστών αυτοκινήτων στην Ελλάδα με την εγκατάσταση φορτιστών στα παρακάτω καταστήματα του δικτύου:


1. Glassdrive Πρέβεζα: Β. Λιόλης, Λεωφόρος Ιωαννίνων 325, 48100, Πρέβεζα
2. Glassdrive Αλεξανδρούπολη: Π. Δαρμής, 3ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, 68133 Αλεξανδρούπολη
3. Glassdrive Ρόδος: Γκράβιτι Επισκευαστική Ρόδου ΙΚΕ, 9o χλμ Ρόδου- Λίνδου, 85100 Ρόδος

Πολύ σύντομα θα προστεθούν κι άλλοι φορτιστές στα καταστήματά μας.

Στη Saint-Gobain, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι δραστηριότητές μας, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες μας συμμετέχουν από κοινού στην οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου κόσμου.

Το δίκτυο Glassdrive απαρτίζεται από επαγγελματίες τοποθετητές κρυστάλλων με εξειδίκευση και εμπειρία, τοποθετώντας γνήσια ανταλλακτικά και κρύσταλλα Saint-Gobain με βασική προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος.

Δε βρήκατε αυτό που ψάχνετε;