Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου Glassdrive με στρατηγική συνεχούς ανάπτυξης και επίκεντρο την εκπαίδευση
Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου Glassdrive με στρατηγική συνεχούς ανάπτυξης και επίκεντρο την εκπαίδευση

Η πορεία ανάπτυξης της Glassdrive, ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, η δομημένη στρατηγική στον τομέα της εκπαίδευσης - κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού, οι νέοι στόχοι και η επένδυση σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμα εργαλεία, αναλύθηκαν στο πλαίσιο του Ετήσιου Πανελλαδικού Συνεδρίου του Δικτύου Glassdrive, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου Glassdrive με στρατηγική συνεχούς ανάπτυξης και επίκεντρο την εκπαίδευση

 

Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου παρευρέθησαν επίσης o Γενικός Διευθυντής της Saint-Gobain Autover Italia, Giovanni de Donato και η Céline Gaviard,  Marketing Director του ομίλου, καθώς και όλα τα στελέχη της Saint-Gobain Autover Hellas.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κωνσταντίνος Κ. Κοντογούρης, Διευθύνων Σύμβουλος, Saint-Gobain Autover Hellas, αναφέρθηκε στην δομημένη πολιτική που αφορά στην διεύρυνση των εργασιών της εταιρείας. Με την εταιρεία να καταγράφει θετικά οικονομικά μεγέθη και με το σχεδιασμό που ακολουθήθηκε μέσα στην τελευταία διετία της υγειονομικής κρίσης, η εταιρεία πέτυχε αφενός την περαιτέρω ανάπτυξή της και αφετέρου την προστασία και αύξηση των θέσεων εργασίας αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από δέσμη μέτρων. Όπως μάλιστα επισημάνθηκε επειδή υπήρξαν οι κατάλληλες υποδομές και τα μέσα η εταιρεία δεν χρειάστηκε να κλείσει ούτε για μια μέρα αλλά ούτε και να κάνει χρήση κρατικής επιδότησης.

Αναφερόμενος στις επιπτώσεις  της πανδημίας ο κ. Κοντογούρης εξήγησε ότι υφίστανται σε παγκόσμιο επίπεδο επιπτώσεις που επηρεάζουν και τον τομέα της επισκευής και εμπορίας κρυστάλλων, όπως η αύξηση στα κόστη παραγωγής και το μεταφορικό έργο, που ήδη καταγράφεται στον κλάδο.

Επίσης, καθώς το δίκτυο Glassdrive αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής της υπηρεσίας ADAS σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας  16 μηχανήματα βαθμονόμησης σε όλη την Ελλάδα έγινε ιδιαίτερη μνεία στη σημαντικότητα της υπηρεσίας και επισημάνθηκε στους συνέδρους πως το πλάνο προβλέπει τον εξοπλισμό με μηχανήματα ADASτουλάχιστον του 50% του δικτύου Glassdrive μέχρι το τέλος του 2022.

Πιστοποίηση και Εκπαίδευση: Βασική στόχευση και για το 2021

Στην πρακτική της η Saint-Gobain  Autover Hellas εστιάζει την εξέλιξη της τόσο στην πιστοποίησή της μέσα από αναγνωρισμένους φορείς, όσο και στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων της.

Το 2021 η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία τον απαιτούμενο έλεγχο για την πιστοποίησή της με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό  SWISS APPROVAL (μέλους της SWISS APPROVAL INTERNATIONAL) σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθεί στην εμπορία, τη  διακίνηση και την αποθήκευση κρυστάλλων αυτοκινήτων. Με την εν λόγω πιστοποίηση, η Saint-Gobain Autover Hellas αποδεικνύει για άλλη μία φορά έμπρακτα τη συνεχή δέσμευση της για παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών.

Στο τομέα της κατάρτισης του προσωπικού της και με στόχο τη συνεχή βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της μέσα από την αξιοποίηση νέων μεθόδων και εργαλείων η εταιρεία επενδύει στην «Sekurit Αcademy», μέσω της οποίας εκπαιδεύει τους συνεργάτες της Glassdrive με την πιστοποίηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) «SMART FITTER AUTOVER (SFA)». Η πιστοποίηση TÜV HELLAS (TÜV NORD), αποτελεί το μοναδικό εργαλείο ομογενοποίησης της παρεχόμενης υπηρεσίας και τελικά της διατήρησης υψηλού επιπέδου ικανοποίησης του πελάτη.

Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Δικτύου Glassdrive με στρατηγική συνεχούς ανάπτυξης και επίκεντρο την εκπαίδευση

 

Στα πλαίσια του συνεδρίου και λόγω του προσανατολισμού της εταιρείας προς τη συνεχή κινητροδότηση των συνεργατών της η Saint-Gobain Autover Hellas θέσπισε δύο κατηγορίες βράβευσης των συνεργατών της:

α)Βραβείο καλύτερης απόδοσης: Στο συνέδριο βραβεύτηκε το κατάστημα με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση το πρώτο 10μηνο του 2021 σε σχέση με τα προηγούμενα 2 έτη και

β)Βραβείο καλύτερου νεοεισερχόμενου: Στην εν λόγω κατηγορία συμμετείχαν καταστήματα που ιδρύθηκαν από το 2020 και μετά και βραβεύτηκε το κατάστημα με την καλύτερη απόδοση

Οι νικητές των 2 κατηγοριών θα παρευρεθούν στο VIP Event που θα λάβει μέρος στο Παρίσι τον Φεβρουάριο 2022 και θα επισκεφθούν το εργοστάσιο της Sekurit.

Τέλος, για την Saint-Gobain Autover Hellas και κατ’ επέκταση την Glassdrive είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό το αποτύπωμά της στην κοινωνία και το περιβάλλον. Για αυτό και στην φιλοσοφία της έχει εντάξει πολιτικές βιώσιμης ανάπτυξης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι κατάστημα της Ελλάδας, μέσα από τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα καλύτερη βιώσιμης πρωτοβουλίας που συμμετείχαν όλοι σταθμοί Glassdrive της Ευρώπης, βραβεύτηκε συνεργάτης στην κατηγορία «Βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές για εξοικονόμηση ενέργειας».

Και το 2022 η εταιρεία θα συνεχίσει στην ίδια συνεργατοκεντρική και πελατοκεντρική φιλοσοφία, έχοντας πάντα σαν στόχο να προσφέρει υπηρεσίες που συνεχώς αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται και ευελπιστεί να βελτιωθεί η αγορά θραύσης κρυστάλλων κλαδικά προς όφελος των καταναλωτών.

Σχετικό βίντεο θα βρείτε εδώ.

Δε βρήκατε αυτό που ψάχνετε;