Η GLASSDRIVE ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Glassdrive | επισκευη παρμπριζ

Η επιτυχημένη συνεργασία της GLASSDRIVE με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σφραγίστηκε με την υπογραφή σύμβασης που πραγματοποιήθηκε την 1η Αυγούστου 2012. Η σύμβαση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη που δείχνει η μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, στις άριστες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει η Glassdrive.

Η συνεργασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ με την GLASSDRIVE είχε ξεκινήσει στις αρχές του 2009. Τα τρία αυτά χρόνια έχουν εξυπηρετηθεί εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ,  οι οποίοι επισκεύασαν ή αντικατέστησαν το κρύσταλλο του αυτοκινήτου τους σε έναν από τους 28 σταθμούς GLASSDRIVE. Όπως δήλωσε και ο κ. Κων/νος Δημητρουλάκης, δ/νων σύμβουλος της Saint-Gobain Autover Hellas, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν επιβραβεύεται αλλά και αναγνωρίζεται η προσπάθεια μας να παρέχουμε συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες. Η άρτια τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε σε συνδυασμό πάντα με τα γνήσια ανταλλακτικά είναι τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για να βγουν πάλι με ασφάλεια οι πελάτες μας στον δρόμο. Η υπογραφή αυτής της σύμβασης μας δίνει έναν ακόμη λόγο να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην επιλογή των πελατών και συνεργατών μας».

Η Εθνική Ασφαλιστική, η μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρία της χώρας,  θέτοντας υψηλά πρότυπα όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της επιθυμεί, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, την αρτιότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της μακριά από πολυπλοκότητες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Οι πελάτες της  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ εξυπηρετούνται με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, ταλαιπωρία ή οικονομική επιβάρυνση από το πανελλαδικό δίκτυο της GLASSDRIVE το οποίο αποτελείται από 28 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες.  Παράλληλα με το πέρας κάθε εργασίας όλοι οι πελάτες παραλαμβάνουν γραπτή εγγύηση εργασίας εφ’ όρου ζωής, πιστοποιητικό γνησιότητας κρυστάλλου και εγγύηση προϊόντος.