Νέα καταστήματα Glassdrive σε Αθήνα και Κρήτη

Νέα καταστήματα Glassdrive σε Αττική & Κρήτη και νέα κινητή μονάδα

Το δίκτυο και η δύναμη εξυπηρέτησης της Glassdrive συνεχίζει να μεγαλώνει και με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τους νέους μας συνεργάτες!

Στην Αττική:

  • Glassdrive Χολαργός, στη Λεωφόρο Μεσογείων 292, ΤΚ 15562
  • Glassdrive Νέα Σμύρνη, στη Λεωφόρο Συγγρού 239, ΤΚ 17121
  • Glassdrive Γλυκά Νερά, στη Λεωφόρο Λαυρίου 11, ΤΚ 15354
Glassdrive στο Χολαργό στην Αττική
Glassdrive Νέο Κατάστημα στη Νέα Σμύρνη Αττικής
Glassdrive Νέο Κατάστημα στα Γλυκά Νερά Αττικής

Και στην Κρήτη:

  • Glassdrive Κρήτη-Ρέθυμνο, στη Λεωφόρο Μάχης Κρήτης 30, Μισίρια, ΤΚ 74100
  • Glassdrive Κρήτη-Ηράκλειο, στη Λεωφόρο Παπαναστασίου 46, ΤΚ 71306
Glassdrive Νέο Κατάστημα στο Ρέθυμνο Κρήτης
Glassdrive Νέο Κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης

Με μεγάλη μας ευχαρίστηση θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ο συνεργάτης μας της Glassdrive Αμαρουσίου επένδυσε στην αγορά μιας νέας κινητής μονάδας.

Glassdrive Νέα Κινητή Μονάδα στην Αττική

Οι πελάτες μας πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ευκολότερα και γρηγορότερα τις υπηρεσίες της Glassdrive στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης και της Αττικής!

Τους υποδεχόμαστε λοιπόν στο μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων στην Ελλάδα, το οποίο από σήμερα αποτελείται από 65 επίσημους σταθμούς και 95 αποκλειστικούς συνεργάτες ενώ παραμένει το μοναδικό με πανελλαδική κάλυψη για την υπηρεσία βαθμονόμησης ADAS και τους ευχόμαστε ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον.

Η Saint-Gobain Autover, μέσω του δικτύου της Glassdrive, δεν σταματά να εμπλουτίζει την τεχνογνωσία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της με νέες συνεργασίες να ετοιμάζονται ήδη και οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν!

Αυτές τις ομολογουμένως πρωτόγνωρες ημέρες για τον καθένα μας, βρισκόμαστε σταθερά εδώ για να εκπληρώνουμε τις υποσχέσεις μας και να στηρίζουμε έμπρακτα κάθε συνεργάτη μας.

Ευχαριστούμε τον κάθε έναν ξεχωριστά που βρίσκεται μαζί μας και που μοιράζεται τον κοινό στόχο να φέρουμε την Saint-Gobain και το δίκτυο της Glassdrive στην πρώτη θέση της προτίμησης των πελατών!