Να είσαι υπάλληλος της Glassdrive

Να είσαι υπάλληλος της Glassdrive

Το να γίνεις υπάλληλος της Glassdrive σημαίνει να ενταχθείς σε μια ενωμένη και αφοσιωμένη ομάδα!

replace

Οι πυλώνες μας: να μοιραζόμαστε καθημερινές ανθρώπινες αξίες

Η ενταξή στην οικογένεια της Glassdrive συνεπάγεται την ένταξη σε μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών η οποία βρίσκεται στην υπηρεσία των συνεργατών μας, των πελατών τους και μιας πλειάδας συνεργατών μας, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εταιρείων και των διαχειριστών στόλων. Πάνω από όλα όμως, σημαίνει την ένταξη σε μια ομάδα που την ενώνουν κοινές ανθρώπινες αξίες. Ποιότητα και standards υψηλών απαιτήσεων τόσο στη γνώση όσο και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων!

 

Το ομαδικό πνέυμα και η δέσμευση είναι αυτό που μας οδηγεί

Είμαστε εξιδικευμένοι τεχνικοί, επαγγελματίες, λάτρεις του αυτοκινήτου, και όχι μόνο! Έχουμε μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Πιστεύουμε στους ανθρώπους, στις ομάδες μας και στους μακροχρόνιους συνεργάτες μας, στην υπηρεσία των πελατών μας. Για πάνω από 20 χρόνια τώρα, αυτή η βαθία πεποίθηση έχει ενώσει τις ομάδες μας σε όλη την Ευρώπη. Δέσμευση και ευγένια για την ευημερία και την εξυπηρέτηση όλων! H προσοχή, ο διαλογος, η ευγένεια, η αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός βρισκονται στο επίκεντρο της δεσμευσής μας.

 

Δέσμευση

Η Glassdrive είναι μια ομάδα αποφασισμένων επιχειρηματιών, που επενδύουν στη δουλειά τους. Οι ομάδες της Glassdrive σε όλη την Ευρώπη, σε σταθμούς τοποθέτησης, κέντρα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και κέντρα υποστήριξης, μοιράζονται την ίδια επιθυμία να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Επενδύουμε, δεσμευόμαστε για την ομάδα, τον πελάτη, τον εταίρο.

 

Αξιοπιστία

Είμαστε περίφανοι για το ότι είμαστε στη διάθεση των πελατών μας και αντιμετωποίζουμε αποτελεσματικά όλες τις προκλήσεις. Θέτουμε τα υψηλότερα standards στην υπηρεσία των πελατών μας και του πλανήτη. Η επιλογή των προμηθευτών, των παραγωγικών διαδικασιώνν και της εφοδιαστικής αλυσίδας αποτελούν αναποσταστο κομμάτι της ολιστικής προσέγγισης μας στην ολιστική οικονομία. Απότελούμε έναν αξιόπιστο εταίρο προς τους πελάτες τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας.

 

Ανθρώπινο δυναμικό

Η θετική προσέγγιση η εγγύτητα προς τον πελάτη και η επιθυμία να αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας. Η ακεραιότηρα η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στην εργασία και στην σχέση μας αποτελούν βασικές αρχές της εταιρικής μας κουλτούρας

 

Η κουλτούρα της Saint-Gobain

Οι αξίες του ομίλου μας, της Saint-Gobain, μας εμπνέουν και μας ενώνουν. Ο όμιλος Saint-Gobain αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε με βάση αρχές που ακολουθούν και εφαρμόζουν οι άνθρωποι όλων των ιεραρχικών βαθμίδων και οι οποίες καθοδηγούν τις ενέργειές τους διαχρονικά. Αυτές είναι οι Αρχές Συμπεριφοράς και Δράσης (PCA) των οποίων η εφαρμογή αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη στον Όμιλο Saint-Gobain.

 

5 αρχές συμπεριφοράς

  • Επαγγελματική δέσμευση
  • Σεβασμός στους ανθρώπους
  • Ακεραιότητα
  • Αφοσίωση
  • Αλληλεγγύη

 

4 αρχές δράσης:

  • Σεβασμός στη νομιμότητα
  • Σεβασμός στο περιβάλλον
  • Σεβασμός στην ασφάλεια και υγιεινή στον επαγγελματικό χώρο
  • Σεβασμός στα δικαιώματα των εργαζομένων
Επικοινωνήστε μαζί μας