Κινητή μονάδα

Κινητή μονάδα

Επισκευή θραύσης κρυστάλλου: Δωρεάν κατ' οίκον επίσκεψη

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε εμάς, θα έρθουμε εμείς σε εσάς.

Ζημιά στο παρμπρίζ σας που σας εμποδίζει να οδηγήσετε; Δεν μπορείτε να βρείτε ραντεβού στο πλησιέστερο κέντρο επισκευής; Δεν θέλετε να επιστρέψετε πίσω από το τιμόνι μέχρι να επισκευαστεί το τζάμι σας; Κανένα πρόβλημα! Οι κινητές μονάδες της Glassdrive είναι στη διάθεσή σας και θα έρθουν δωρεάν στο σπίτι σας για να επισκευάσουν το παρμπρίζ ή το σπασμένο παράθυρό σας επιτόπου.

Επισκευή παρμπρίζ στο σπίτι

Η Glassdrive είναι ένα δίκτυο 800 επισκευαστικών κέντρων σε όλη την Ευρώπη. Βρίσκονται στο κέντρο της πόλης ή στις παρυφές μιας εμπορικής περιοχής, και οι άνθρωποί μας θα κάνουν τα πάντα για να σας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Μαζί θα βρούμε το ραντεβού που είναι πιο συμβατό με το πρόγραμμά σας και τους περιορισμούς σας. Δεν κάνουμε ποτέ υπεράριθμες κρατήσεις. Το ραντεβού σας είναι για εσάς και μόνο για εσάς. Και ενώ οι αίθουσες αναμονής μας είναι πολύ φιλόξενες, εργαζόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά για να σας εξοικονομήσουμε χρόνο.

find us

Βρείτε ένα σταθμό τοποθέτησης δίπλα σας!

 

Επισκευή κρυστάλλου στο σπίτι: Πότε να το ζητήσετε;

Πότε να ζητήσετε μια επισκευή στο σπίτι; Μερικές φορές το παρμπρίζ σας έχει υποστεί τόσο μεγάλη ζημιά που δεν μπορείτε πλέον να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια. Ούτε χωρίς να κινδυνεύετε με πρόστιμο. Μερικές φορές απλά δεν έχετε χρόνο να πάτε σε ένα σταθμό τοποθέτησης Glassdrive. Η υπηρεσία επισκευής στο σπίτι έχει σχεδιαστεί για εσάς: 100% δωρεάν, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την κινητή μονάδα της Glassdrive όπου κι αν βρίσκεστε. Στη δουλειά, στο σπίτι, στις διακοπές, παντού.

rantebou

Το να κλείσετε ραντεβού είναι πολύ απλό

 

Επιδιόρθωση στο σπίτι: Η κινητή μονάδα Glassdrive είναι πάντα εκεί για εσάς

Η κινητή μονάδα της Glassdrive θα έρθει δωρεάν σε εσάς για να επισκευάσει το παρμπρίζ ή τα σπασμένα παράθυρά σας. Η κινητή υπηρεσία είναι εξοπλισμένη με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σας προσφέρει την ίδια ποιότητα υπηρεσιών επισκευής όπως σε ένα σταθμό τοποθέτησης Glassdrive. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις: 

- Προσβασιμότητα: Το αυτοκίνητό σας πρέπει να είναι προσβάσιμο όσον αφορά το επίπεδο, το οδόστρωμα, τον εγκεκριμένο χώρο στάθμευσης, τη συμμόρφωση με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας... έτσι ώστε το επισκευαστικό μας όχημα να μπορεί να επέμβει με απόλυτα ασφαλή και νόμιμο τρόπο.

- Ιδιωτική τοποθεσία: Το αυτοκίνητό σας πρέπει να είναι σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο. Δεν επισκευάζουμε παρμπρίζ σε δημόσιους δρόμους. Αυτό χρησιμεύει αφενός για να μην θέσουμε σε κίνδυνο τα συνεργεία μας και αφετέρου για να μην παρεμποδίσουμε την κυκλοφορία.

- Καλυμμένος χώρος: Το αυτοκίνητό σας πρέπει να σταθμεύει σε στεγασμένο χώρο για να προστατεύεται από τη βροχή. Αλλά και για να προστατέψετε το χώρο των επιβατών σας από τυχόν ιπτάμενα αντικείμενα σε περίπτωση ανέμου (σκόνη, φύλλα δέντρων, γύρη...). Εξασφαλίζει επίσης σταθερή φωτεινότητα- αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν επαναρυθμίζετε τις συσκευές υποβοήθησης του οδηγού σας μετά την επισκευή του παρμπρίζ σας.

- Καθαρότητα: Το αυτοκίνητό σας πρέπει να είναι σταθμευμένο σε χώρο που να είναι επαρκώς ελεύθερος για να μπορέσει να επέμβει η κινητή μονάδα της Glassdrive. Ιδανικά, θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 1,20 μέτρα για να περπατήσουν γύρω από το αυτοκίνητό σας, να ανοίξουν τις πόρτες και το καπό, να τοποθετήσουν το νέο παρμπρίζ σας... Μην διακινδυνεύσετε να καταστρέψετε το όχημά σας ή το ολοκαίνουργιο τζάμι σας!

- Μια επίπεδη επιφάνεια: Εάν το όχημά σας είναι εξοπλισμένο με συστήματα υποβοήθησης οδηγού, καλιμπράρουμε την κάμερα. Για να γίνει αυτό, το αυτοκίνητό σας πρέπει να είναι σταθμευμένο σε μια απόλυτα επίπεδη επιφάνεια.