Χωρίς ραντεβού

Ασφαλίστε το όχημά σας χωρίς ραντεβού

Σπασμένο κρύσταλλο: Άμεση επισκευή

Έκτακτη ανάγκη; Είμαστε στο πλευρό σας.

Μήπως μόλις χτυπήσατε το πορτμπαγκάζ σας πολύ γρήγορα πάνω σε ένα μεγάλο φορτίο, με αποτέλεσμα να διαλυθεί το πίσω τζάμι σας; Χτυπήθηκε το πλαϊνό σας παράθυρο από κάποιο βλήμα στο δρόμο και έσπασε; Ακόμη χειρότερα, διαρρήχθηκε το αυτοκίνητό σας και έσπασε ένα παράθυρο; Σε περίπτωση σπασμένων κρυστάλλων, στην Glassdrive, επεμβαίνουμε επειγόντως, ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε στο δρόμο με απόλυτη ψυχική ηρεμία.

Σπασμένο παράθυρο αυτοκινήτου: Τι να κάνετε;

Εάν μόλις είχατε ένα ατύχημα στο δρόμο ή βρήκατε το σταθμευμένο αυτοκίνητό σας με σπασμένο παράθυρο, μπορεί να έχετε πάθει σοκ. Και αυτό είναι φυσιολογικό. Στην Glassdrive, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να ενεργήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά σε περίπτωση σπασμένου παραθύρου...

Πρέπει να επικοινωνήσω με την ασφαλιστική μου εταιρεία σε περίπτωση σπασμένου κρυστάλλου;

Ναι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία σε περίπτωση σπασμένου κρυστάλλου σε δύο περιπτώσεις:

1. Εάν το κρύσταλλο του αυτοκινήτου έσπασε σκόπιμα και κλάπηκαν αντικείμενα που σας ανήκουν: το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να αναφέρετε τη διάρρηξη και την κλοπή.

2. Εάν το κρύσταλλο του αυτοκινήτου έχει σπάσει και έχουν υποστεί ζημιές και άλλα μέρη του αυτοκινήτου σας: επικοινωνήστε επίσης με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να δηλώσετε όλες τις ζημιές σας.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία πριν αντικαταστήσετε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας. Στην Glassdrive, επισκευάζουμε τα κρύσταλλά σας και επικοινωνούμε απευθείας με την ασφαλιστική σας εταιρεία. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε καμία γραφειοκρατία και δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα!

Προτεραιότητα 1: Ασφαλίστε το όχημά σας σε ένα σταθμό τοποθέτησής μας.

Επειδή πιθανότατα θα χρειαστείτε το αυτοκίνητό σας και αν δεν μπορείτε να το σταθμεύσετε σε ιδιωτικό, κλειστό χώρο, το αυτοκίνητο πρέπει να κλειδωθεί αμέσως. Ελάτε στο σταθμό τοποθέτησης Glassdrive που σας εξυπηρετεί περισσότερο και θα τοποθετήσουμε μια πλαστική μεμβράνη στην περιοχή του σπασμένου παραθύρου σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στο δρόμο προστατευμένοι από το θόρυβο, τη βροχή, τον άνεμο και το κρύο. Αυτό προστατεύει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και αποτρέπει σε κάποιο βαθμό περαιτέρω διαρρήξεις. Τέλος, φυσικά, θα κανονίσουμε ένα γρήγορο ραντεβού για την αντικατάσταση του γυαλιού σας.

find us

Βρείτε ένα σταθμό τοποθέτησης δίπλα σας!

 

Σπασμένο κρύσταλλο: Επισκευή στην αρχική ποιότητα

Υποστηρίζουμε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα οχημάτων και εγγυόμαστε ένα ανταλλακτικό της ίδιας ποιότητας με το αρχικό σας κρύσταλλο. Πίσω παράθυρο, πλαϊνά παράθυρα, ηλιοροφή ή πανοραμική οροφή... Παραδίδουμε το ιδανικό ανταλλακτικό για την περίπτωσή σας μέσα σε 1 έως 3 ημέρες.

Μερικές συμβουλές για να αποφύγετε πιθανή θραύση κρυστάλλων

Ακολουθούν οι συμβουλές από τους ειδικούς μας στα κρύσταλλα αυτοκινήτων για να αποφύγετε πιθανές θραύσεις κρυστάλλων:

  • Κρατήστε αποστάσεις: όταν προσπερνάτε ή οδηγείτε γύρω από ένα χλοοκοπτικό στην άκρη του δρόμου για να αποφύγετε να πεταχτούν πέτρες και να σπάσουν ένα πλευρικό παράθυρο. Αλλά και όταν θερίζετε στο σπίτι, θυμηθείτε να σταθμεύετε το όχημά σας σε μεγαλύτερη απόσταση.
  • Κρατήστε τα μακριά από τα μάτια σας: Ποτέ μην αφήνετε ορατά αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητό σας. Ακόμη και αν δεν είναι πολύτιμα αντικείμενα, μπορεί να αποτελέσουν μαγνήτη για τους εγκληματίες.
  • Λάβετε μέτρα: Εάν πρέπει να μεταφέρετε ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, χορτοκοπτικό, ποδήλατο, υλικά κ.λπ.), θυμηθείτε να ελέγξετε ότι το πορτμπαγκάζ σας μπορεί να κλείσει χωρίς να σπάσει το πίσω παράθυρο ή ότι το φορτίο σας δεν θα γλιστρήσει με το πρώτο πάτημα του φρένου και δεν θα χτυπήσει σε κάποιο παράθυρο.

Στερεώστε με ασφάλεια: Εάν θέλετε να μεταφέρετε ένα ποδήλατο σε μια σχάρα ποδηλάτων που είναι τοποθετημένη στην πίσω πόρτα του οχήματός σας, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες εγκατάστασης. Ασφαλίστε τη συσκευή για να αποφύγετε τους κραδασμούς και βεβαιωθείτε ότι τα ποδήλατα δεν ακουμπούν απευθείας στην πίσω πόρτα.