Η εταιρεία

Η Glassdrive - Οι Ειδικοί σας στα Κρύσταλλα Αυτοκινήτων

Η Glassdrive - Οι Ειδικοί σας στα Κρύσταλλα Αυτοκινήτων

 

Η Glassdrive είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με διεθνή παρουσία. Το μυστικό της επιτυχίας μας; Γνωρίζουμε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που φεύγει με το όχημά του, νιώθοντας σίγουρος. Και τον άνθρωπο που επισκευάζει το όχημα γρήγορα και αποτελεσματικά, με προϊόντα άριστης ποιότητας. Εδώ εστιάζουμε εμείς: στους ανθρώπους μπροστά και πίσω από το κρύσταλλο.

Η Glassdrive ανήκει στον όμιλο της Saint-Gobain. Χάρη στα 340 χρόνια μηχανικής εμπειρογνωμοσύνης και σταθερής δέσμευσης στην καινοτομία, η Saint-Gobain Sekurit είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο. Για τους οδηγούς και τους επιβάτες τους, αυτό συνεπάγεται απλά μια ιδανική οδηγική εμπειρία με μεγαλύτερη άνεση και ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Γι' αυτό και το ένα στα δύο οχήματα στην Ευρώπη είναι εξοπλισμένο με κρύσταλλα της Saint-Gobain Sekurit.

 

Glassdrive - σχέση με τον πελάτη

 

Η Ασφάλεια και η Ποιότητα Πάνω από Όλα - Η Glassdrive Παρέχει Κορυφαίες Υπηρεσίες Επισκευής Κρυστάλλων Αυτοκινήτων

Σε ότι κάνουμε, δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την άριστη ποιότητα. Αλλά ως εταιρία υψηλής τεχνολογίας δεν εστιάζουμε μόνο σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντοτε έχουμε στο νου μας ένα πράγμα: τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δουλεύουν για την Glassdrive kαι τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Glassdrive. Οι δικοί σας ειδικοί στα κρύσταλλα αυτοκινήτων.

 

Που θα μας βρείτε