Γρύλοι Παραθύρων

Γρύλοι Παραθύρων Glassdrive!

Και Γρύλοι Παραθύρων στην Glassdrive!

Με τη νέα συνεργασία της Glassdrive με την ELECTRIC LIFE HELLAS AE, οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να λαμβάνουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις για τις ανάγκες του αυτοκινήτου τους.

Η εταιρεία ELECTRIC LIFE HELLAS δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των ανταλλακτικών και των αξεσουάρ αυτοκινήτων εδώ και πάνω από 35 χρόνια, προσφέροντας στην αγορά όχι μόνο προϊόντα άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας, καθώς έχει 2 χρόνια εγγύηση αλλά και προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες αυτοκινήτων που έχουν κατασκευαστεί από το 1980 μέχρι σήμερα!

Κι επειδή ο γρύλος του παραθύρου του αυτοκινήτου μπορεί να χαλάσει, στην Glassdrive φροντίζουμε πλέον και για αυτό ώστε να μην χρειαστεί να ψάχνετε αλλού! Οπότε, είτε χάλασε ο γρύλος από κάποια θραύση κρυστάλλου που προκάλεσε βλάβη στον μηχανισμό, είτε λόγω μακροχρόνιας χρήσης, το ηλεκτρικό σας παράθυρο μπορεί και πάλι να δουλεύει άψογα όπως πρώτα.

Οπότε σήμερα λοιπόν, όχι μόνο για κρύσταλλα αλλά και για γρύλους αυτοκινήτου μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας στην Glassdrive! Μάθετε περισσότερα με ένα τηλέφωνο στο 210 55 93 976.

electric life