Φορτηγό

TRUCK

Στη Glassdrive γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών και γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Για το λόγο αυτό, οι ομάδες μας προσφέρουν επαγγελματική και γρήγορη εργασία, προσαρμοζόμενες στις ανάγκες που απαιτεί ένας στόλος βιομηχανικών οχημάτων.

Μια κατάλληλη και συγκεκριμένη προσφορά υπηρεσιών

Είμαστε εξειδικευμένοι για να αντιμετωπίζουμε τα απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να προκαλέσει ένα σπασμένο παράθυρο στους επαγγελματίες μεταφορών. Οι σταθμοί τοποθέτησης και οι κινητές μονάδες μας είναι εξοπλισμένες για να ανταποκρίνονται όταν και όπου είναι απαραίτητο, έτσι ώστε ένα απρόβλεπτο συμβάν να μην ακινητοποιήσει ένα φορτηγό περισσότερο από όσο χρειάζεται:

- Κέντρο επικοινωνίας 24/7, οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε ημέρα.

- Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε χρόνο ρεκόρ.

- 68 σταθμοί & κινητές μονάδες: για να σας εξυπηρετήσουμε όπου σας βολεύει

- Προσαρμοσμένο ωράριο, ώστε να ταιριάζει με τους περιορισμούς του προγραμματισμού σας

- Μόνο ποιοτικά προϊόντα από κατασκευαστικές μάρκες, για να εγγυηθούμε την ασφάλειά σας.

- Διαχείριση απαιτήσεων απευθείας με την εταιρεία σας, χωρίς γραφειοκρατία για τους οδηγούς

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις που απαιτούν ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση, γι' αυτό και στην Glassdrive διαθέτουμε αποκλειστικούς σταθμούς TRUCK SERVICE, με υψηλή εξειδίκευση στα βιομηχανικά οχήματα, που βρίσκονται στις κύριες διαδρομές μεταφοράς, εξοπλισμένους με τα υψηλότερης τεχνολογίας εργαλεία για να εξασφαλίσουν κορυφαία ποιότητα εργασίας, όχι μόνο για την αντικατάσταση και την επισκευή των υαλοπινάκων, αλλά και για τη βαθμονόμηση των προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS), ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να οδηγείτε και να παραδίδετε τους πελάτες σας με την εγγύηση ότι τα στοιχεία ασφαλείας του οχήματος λειτουργούν σωστά.

Για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας

Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να οδηγήσετε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά, χωρίς να χάνετε χρόνο για να αποκτήσετε το σωστό ανταλλακτικό, να έχετε διαθέσιμη και εκπαιδευμένη ομάδα για να εργαστείτε γρήγορα και καλά.

- Να μειώσετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας των φορτηγών μεταφορών σας και να τα επαναφέρετε γρήγορα στο δρόμο. Αλλά με ασφάλεια.

- Αυξήστε τη χωρητικότητα του στόλου των φορτηγών σας

- Ενεργοποιήστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, εμείς θα αναλάβουμε το διαχειριστικό μέρος.

- Εξοικονομήστε χρήματα σχετικά με τη συντήρηση, αλλά αντιμετωπίστε μια βλάβη αμέσως μόλις συμβεί

- Μειώστε τους κινδύνους ατυχημάτων με βαθμονομημένα ADAS που κρατούν τους οδηγούς σας ασφαλείς

Ο επαγγελματίας μεταφορέας είναι βασικός παράγοντας για την οδική ασφάλεια

Ως εκ τούτου, ο κόσμος των βιομηχανικών οχημάτων υπήρξε πρωτοπόρος στην ενσωμάτωση προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού (ADAS), συστημάτων που είναι ικανά να διαβάζουν τα σήματα κυκλοφορίας, να προειδοποιούν για ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματη πέδηση του οχήματος, υποβοήθηση στροφής κ.λπ.

Όμως, η αποτελεσματικότητα αυτών των συστημάτων εξαρτάται από την ακρίβειά τους και από τη διατήρηση των κατάλληλων ρυθμίσεων, ώστε οι πληροφορίες που επεξεργάζονται να είναι πραγματικές :

Γνωρίζατε ότι όταν αντικαθίσταται το παρμπρίζ, οι κάμερες που κάνουν τις μετρήσεις πρέπει να βαθμονομηθούν; Ή ότι τα ραντάρ προσέγγισης μπορεί να επηρεαστούν από οποιαδήποτε μικρή κίνηση του προφυλακτήρα ή απλά από τη βρωμιά;...

Στην Glassdrive το γνωρίζουμε αυτό και για το λόγο αυτό έχουμε αποκτήσει τόσο την τεχνική κατάρτιση όσο και τα πιο καινοτόμα και τεχνολογικά εργαλεία της αγοράς, για τη βαθμονόμηση των εξαρτημάτων στα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με Προηγμένα Συστήματα Υποστήριξης Οδήγησης (ADAS).

Καλέστε μας