24/7 online ραντεβού

24/7 online ραντεβού

Επισκευή παρμπρίζ: Το online ραντεβού σας

Το ραντεβού σας - απλά και γρήγορα. Αποτελεσματικά!

Το παρμπρίζ σας υπέστη μια πρόσκρουση, αλλά δεν έχετε χρόνο να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικά; Δεν έχετε χρόνο να περάσετε από το πλησιέστερο κέντρο για να κλείσετε ραντεβού;

Για να διαχειριστείτε την επισκευή του παρμπρίζ σας το συντομότερο δυνατό: Η ηλεκτρονική κράτηση είναι γρήγορη και εύκολη. Με λίγα μόνο κλικ, η θέση επισκευής σας είναι κλεισμένη και το μυαλό σας είναι πιο ανάλαφρο!

Κλείστε ραντεβού τηλεφωνικά

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ανοιχτό 24ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Σας δίνει τη δυνατότητα να:

- Να κλείσετε ραντεβού για την επισκευή του παρμπρίζ ή των κρυστάλλων σας σε έναν από τους 68 σταθμούς Glassdrive στην Ελλάδα.

- Να κλείσετε ραντεβού με την κινητή μονάδα της Glassdrive για μια δωρεάν επέμβαση στο σπίτι σας, όπου η υπηρεσία είναι διαθέσιμη.

Online ραντεβού: Δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις!

Στην Glassdrive, η ηλεκτρονική κράτηση σημαίνει ότι δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις την ημέρα του ραντεβού. Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

- Έχετε επιλέξει το ραντεβού σας- θα σας περιμένουμε την ημέρα, έτοιμοι να αποκαταστήσουμε το παράθυρό σας. Και αν δεν μπορέσουμε να έρθουμε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βρούμε μια εναλλακτική συμφωνία που θα είναι εξίσου βολική για εσάς.

- Φροντίζουμε όλους τους τύπους οχημάτων, ανεξάρτητα από τη μάρκα και την ηλικία τους, διαθέτουμε έναν κατάλογο με περισσότερα από 14.000 ανταλλακτικά που είναι ισοδύναμα με την ποιότητα του αρχικού σας ανταλλακτικού. Δεν έχουμε το ανταλλακτικό σας σε απόθεμα; Μπορεί να μας παραδοθεί σε 24 έως 48 ώρες.

- Επαναβαθμολογούμε την κάμερα του συστήματος υποβοήθησης οδηγού, ανεξάρτητα από το όχημά σας.

Online ραντεβού: Γρήγορη και εύκολη επισκευή παρμπρίζ

Η ηλεκτρονική κράτηση για επισκευή παρμπρίζ είναι γρήγορη και εύκολη. Με λίγα κλικ, μπορείτε να προ-διαγνώσετε τη ζημιά από πρόσκρουση του οχήματός σας και να κλείσετε την ώρα επισκευής που πραγματικά σας ταιριάζει. Υπάρχουν άλλα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε; Πρέπει να επικοινωνήσω με την ασφαλιστική μου εταιρεία; Καθόλου. Στην Glassdrive, φροντίζουμε τα πάντα για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού. Τα επόμενα βήματα: Θα τα φροντίσουμε εμείς!

Online ραντεβού: Βασικές πληροφορίες για την επισκευή σας

Για να κλείσετε online ραντεβού για την επισκευή του παρμπρίζ σας, απλά προσδιορίστε μας το όχημά σας (αριθμός κυκλοφορίας) και τον τύπο του γυαλιού του αυτοκινήτου που έχει υποστεί ζημιά. Και φυσικά, ενημερώστε μας πώς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Τα υπόλοιπα θα τα δούμε την ημέρα της επέμβασης.

rantebou

Το να κλείσετε ραντεβού είναι πολύ απλό

 

Ποιες άλλες πληροφορίες μπορώ να συμπληρώσω ηλεκτρονικά;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσδιορίσετε την ταυτότητα του οχήματός σας (αριθμός κυκλοφορίας) και τον τύπο του γυαλιού που έχει υποστεί ζημιά (παρμπρίζ, πίσω παράθυρο, πλαϊνό παράθυρο κ.λπ.) για να κλείσετε το ραντεβού επισκευής online. Αλλά για να εξοικονομήσετε χρόνο την ημέρα της επέμβασης, μπορείτε επίσης να μας στείλετε:

- Αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματός σας

- Αντίγραφο της ασφαλιστικής σας κάρτας

- Μια φωτογραφία της βλάβης του υαλοπίνακα, εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με τη διάγνωση.

Σπασμένα τζάμια: Το αυτοκίνητό μου είναι ανοιχτό, πρέπει να περιμένω το ραντεβού μου για να πάω στο κέντρο;

Καθόλου! Εάν έχει σπάσει ένα πλαϊνό ή πίσω τζάμι του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κέντρο Glassdrive αμέσως και πριν από το ραντεβού σας. Οι εξειδικευμένες ομάδες μας θα τοποθετήσουν μια προσωρινή πλαστική προστασία στο άνοιγμα. Θα σας προστατεύσει από το θόρυβο και τις κακές καιρικές συνθήκες. Και θα προστατεύσει το εσωτερικό σας από οτιδήποτε μπορεί να το λερώσει (σκόνη, γύρη, βροχή...).

rantebou

Το να κλείσετε ραντεβού είναι πολύ απλό